Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Spisek truja nas firmy farm.to MAFIA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 14 lat choruje na nerwice lękową i zaburzenia osobowości w wywiadzie także depresja(umiarkowana) W zeszłym miesiącu w skutek strachu napadu lęku i wystraszenia się przerwy w biciu serca nasiliło sie o 100% panika lęk no i skurcz za skurczem. Lekarz ,szpital pierwszy lekarz tak to skurcze dodatkowe dostałem skierowanie wczesniej do szpitala odesłali do domu mdlejącego z sotahexalem 80 mg. Wczesniej brałem psychotropy miansegen 30mg i Rexetin 20mg. Ci lekarze nie maja o niczym pojecia nawet nie zrobil wywiadu bo miewam np hipoglikemię antydepresanty tez musze brać a nie wie ,ze one mogą.nasilać z sotalolem arytmię. W końcu szpital echo norma reszta teznkrew itd tsh. Holter 6300 nadkomorowych i 290,komorowychbw ryn 8 bigeminii komorowych gdybym w tym szpitalu sie tak nie stresowal wyszła by 1/3 tego albo i mnej. Wszystkie objawy sotalolu mam czyliUczucie zmęczenia, osłabienie, bradykardia, uczucie kołatania serca, obrzęki, duszność, hipotonia, wystąpienie lub nasilenie niewydolności serca, zaburzenia krążenia obwodowego, zawroty i bóle głowy, osłabienie siły mięśniowej, omdlenia, bezsenność, stany depresyjne, nudności, wymioty, biegunka, wysychanie błony śluzowej, osutka, zapalenie spojówek, zaburzenia widzenia, zaburzenia potencji, zwłóknienie pozaotrzewnowe, zaburzenia smaku, słuchu, gorączka, łuszczyca, zaburzenia metabolizmu lipidów, niewyraźne widzenie, zmniejszenie wydzielania łez. Wszystko dosłownie wczoraj omdlewalem nogi jak z waty po co mam to brać jak nasiliła mi sie depresja a to gowno i tak nie działa. Prawda jest taka ze najpierw zatruli nas żywnością zmodyfikowana chemikaliami jakies difosforoany w jedzeniu konserwanty a później co drugi ma arytmię. Ja wiem ze mam to na tle nerwowym i przez tonze przestałem brać antydepresant chciałem do niego wrócić ale ten sotalol. Dziwne ze dopłaty do takich leków sa to jest mafia która na nas zarabia nie długo wszystkim wmówią choroby wielu juz tu pisalo ze po co brać leki jak do końca nie jest znana przyczyna arytmii przepisują jak witaminy jak rutiniskorbin. Wszystkie te objawy tez mam które wynienilem wyżej. Polska to kraj w ktorym leczą ludzie bez wiedzy a ondobrego kardiologa ciężkim nie wszystkich stać na prywatne leczenie i tak sporo badan zrobiłem sam. Wniosek jest taki niedouczeni lekarze zapisują leki na arytmię nadkomorowa bo ta mam a przyczyną jest w psychice i mózgu wiec to jest dla mnie chore odkąd biorę ten lek mam siona depresje i boje się wyjść z domu co dopiero w auto wsiąść. Moje pytanie jest takie jak stopniowo odstawić ten sotalol??? Nie dajcie sie truć chemią to jest spisek te wszystkie wymysły amerykanów nas zabijają sztuczna szybka żywność a może to od glutaminianu sodu jest kto to wie mybtego nie badamy nie jestesmy chemikami dlaczego lekarze nie biorą lekowninaogol 99% są zdrowi i dluźgo żyją ? Bo wiedza cos czego my nie wiemy. Dla mnie taki palant w szpitalu któremu mowie ze biorę antydepresanty a on mówi ze mogę brać ale nie wie ze nasilają np.działanie sotalolu naraża mnie na śmierć bo może wywołać b.silna bradykardie. Dla nich im więcej zgonów tym lepiej bo to państwo jest tak pogrążone ze szkoda słów dlugi itd. Im mniej nad tym lepiej. Po co tyle lat place składki i podatki jak dzwonie do urologa bo mam kamicę nerkową to wizyta na marzec 2016 prędzej zdechnę. Proszę o info jak odstawić sotalol w jakich dawkach to zrobić obecnie rano 3/4 z 80 mg z wieczornej tabletki juz zrezygnowałem co dziwne od wczoraj mam mniej skurczy bez wieczornej tabletki i mniejszej rano. 31 lat i jestem od tego impotentem paranoja. I uważajcie latem opryski z nieba chemtrails widac jak jest czyste nieb ok amerykanie trują a później sprzedają lekow za 500 mld rocznie. Pozdro.Choroby wywołują rządy

Gość Kasandra23

Zamiast antydepresantów zacznij po prostu pić napar z dziurawca- ma takie samo działanie jak prozac tylko bez skutków ubocznych. Poza tym zacznij zwracać uwagę na to co jesz, odstaw wszystko co jest wysoce przetworzone, zacznij jeść warzywa, owoce, odstaw mięso, mąkę i nabiał. Poczujesz, że to co odstawiasz nie jest ci potrzebne. I jedynym skutkiem bocznym będzie lepsze samopoczucie.

Bardzo bym chcial przejść na medycyne naturalną wiem, ze antydepresanty tez na krótką metę. Tylko nie wiem ile i jak obniżać dawkę sotahexalu jak by ktoś wiedział proszę o info. Dziękuję.Używałem np propolisu bo mam tez refluks , ale tj spirytus tzn na spirytusie fakt to 20 kropli 2x dziennie i tez nie wiem jak będzie organizm sie zachowywał.

Gość Kasandra23

Pół kg dziennie warzyw to mało, przecież 2 pomidory tyle ważą. Odstaw chleb, mięso 1-2 w tygodniu.Pij soki wyciskane z owoców i warzyw i obserwuj siebie. Pomału zobaczysz że te dawki leków będą zbyteczne. I pij dziurawiec, pamiętaj!

Myślę, zę powinieneś zacząć od właściwego odżywiania.Duuuużo warzyw i owoców,zero mięsa.Kup sobie książke dr Ewy Dąbrowskiej pt.,,Ciało i ducha ratować żywieniem**. Nie polegać wyłącznie na chemii w lekach.Są ziołowe leki złożone z samych ziół,mieszanki ziołowe i nalewki np. u Bonifratrów w ich aptekach.Widać,że twój organizm został rozregulowany ,chyba przez liczne leki,a te z kolei wywołuja kolejne objawy.A więc skup się na doprowadzeniu równowagi w organiźmie.Postaw sobie takie zadanie.Zacząć od ukł. pokarmowego,czyli odpowiednie żywienie,ziołami doprowadzić śluzówkę przew. ppokarmowego do porżądku,pozbyć sie toksyn itd.....

Zanim zapoznasz się z dietą owocowo-warzywną, to staraj sie nie jeść mięśa,pić sok z marchwi z burakiem,nie jeść margaryn,jeść warzywa gotowane w wodzie,a lepiej na parze, olej tylko roślinny: z apteki olej z wiesiołka [codziennie],rośliny oleiste: pestki słonecznika, dyni...itd.

Czesc. Dzieki za rady to fakt , ze jestem zatruty lekami. Bo zauważyłem jedna rzecz ,ze raz z tego co wiem no.antydpresanty zostały wynalezione przypadkowo i nie jest do końca ujawnione jaka jest skuteczność itd. Wiem po sobie, ze biorąc 5 lat czulem sie super,ale ile można brać chemie. Teraz z odbicia te wszystkie odczucia lęki itd mam,10x mocniej po odstawieniu do tego beta bloker to w ogóle meczarnia jak warzywo psychiczne. I stad chciałem wrócić do lekow. Wiem ,ze lekko mi nie będzie z porad skorzystam. Zdrowa dietę staram sie stosować od dawna na przeziębienie czy grypę nie biorę lekow tylko stosuje proporil które działa na wiele innych struktur dobrze. Sok z brzozy, czystek itd. Mięso od dawna ograniczam. Widocznie to za malo. Na pewno skorzystam z rad książkę z ciekawości kupie i będę obserwował zmiany. Wiadomo ze jakies większe zabiegi leczą ludzi i medycyna jest potrzebna ale wiem ze to co jest mi jest wynikiem stresu ,złego odżywiania i niestety w ostatnich latach malej aktywności fizycznej. Dzieki i pozdrawiam.