Skocz do zawartości
kardiolo.pl

MIANSERYNA PLUS SOTAHEXAL MOGE????

Rekomendowane odpowiedzi

Witam proszę o pomoc 3 tyg wykryto u mnie arytmię z wypisu wynika ze nadkomorowa ,ale pobudzen komorowych tez bylo 298 a nad 6300 biorę beta bloker z dniem wystąpienia ataku szpital pogotowie itd dostałem sotahexal 80mg ogólnie działa srednio uważam ze puls 50 w spoczynku to za Malo nawet 48 czasem jak sie rusze to 65 itd z dniem tej dolegliwości przestałem brać antydepresant miansegen ,ktoś Bralem na sen po sotahexal depresja mi się nasiliła chodzę po ścianach leczę sie na nerwice lękowa i zaburzenia osobowości chce wsiąść miansegen a to tez obniza pewnie puls itd ale nie mogę spać mam myśli samobójcę budzę sie nerwica leki wszystko nasilone doraźnie biorę relanium. Jest masakra posiada ktos jakies info jak to jest z beta blokerami i antydepresantami nie mogę czekać 6 mies na wizytę u kardiologa lekarz w szpitalu na doraźnym mówił ze mogę brać antydepresanty ale ten palant nie wiem ze ja mam teraz taki niski puls pomocy!!!!!!!!!! Nie chce tych lekow brać jestem pusta roślina masakra beta bloker spowodował ze jest dużo gorzej zero zycia.po co beta bloker jak skurcze dodatkowe są do tego miewam ze zaraz sie przewroce i zaslabne. W uszach mi szumi ciągle ciśnienie w normie. Proszę o radę. Pozdrawiam. Moj zestaw to rexetin 20mg plus miansegen 30mg sen i doszedł sotahxal 80 mg rano cala wieczór 3/4 lekarze nie maja pojecia co robią niby mowil ze mogę ale ja chce sie jeszcze obudzić. Pozdrooo