amerykaniec00 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Witam wiąże się z takim problem otóż mam agarofobię (częste lęki, niepokój i kołatania serca które się nasilają przy wyjściu na dwór lub w tłumie) można powiedzieć że jestem osobą znerwicowaną. Lecz ostatnio doszły mnie dodatkowe objawy typu zawroty głowy po przebudzeniu. Cczęsto mam uczucie zmęczenia i senności. Przy wysiłku lęk się nasila. Kołatanie serca towarzyszy mi prawie przez cały czas. Nawet w nocy jak kładę się spać czuje bicie serca. Najgorszy jest lęk że umrę albo coś mi się złego stanie. Ciężko jest z tym funkcjonować. Mam skoki ciśnienia czasami ciśnienie wyosi 150/100 a czasami 135/84. Byłem ostatnio z tym u lekarza i zrobiłem badania typu EKG pomiar ciśnienia itp. Ciśnienie było nieco podwyższone 140/90. Pani lekarz osłuchiwała mi długo serce i płuca potem przeglądała wyniki z badania EKG ale nic nie mówiła. Kazała mi zażywać Ebivol i jeszcze jakiś lek które ponoć łagodzi lęk i zmniejsza paliptacje serca. Za 2 dni będe robił dodatkowe badania typu krew mocz itd. Zobaczymy co wyjdzie. Ktoś wie co to moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Danie14 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak ja wiem twoja gupota siedzisz w domu jak dupa wolowa i wynajdujesz sobie choroby wes se magnez i idź fo ludzi zacznij żyć a nie bo to jest wlasnie nerwica lekowa typu somatycznego tez to mialem czasem mam tez taki niepokój a wtedy mysle sobie o czyms przyjemnym i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
nataliamkn Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witaj, ja mam podobnie z kołotaniem serca i też powali zaczynam bać się wychodzić z domu w obawie, że źle się poczuję w tłumie.Doskonale Cię rozumiem, bo ja też czuję bicie swojego serca na całym ciele jak kładę się spać, czy budzę w nocy. Spokojnie, człowiek nie umiera od tak i prawdopodobnie to efekt Twojej podświadomości o lęk przed utratą życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danie14 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Oboje sie nie martwcie mialem nerwice lekowa jesli cos wam sie dzieje idźcie przed siebie nic wam sie nie stanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Danie14 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 I dobra rada jesli jestescie na miescie i dostajecie leku zadzwoncie do kolegi koleżanki pogadac zapomnicie o chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza
amerykaniec00 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Przyszły wyniki badań Krwi tarczycy itd. Wszystko idealne z cholesterolem włącznie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi