Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca zrujnowało moje życie!

Pika

Rekomendowane odpowiedzi

Mi nic nie robil serio nacisna mi cos na karku i cos na rece i sobie poszedl a ja jak nowo narodzony zdrowy usmiechniety serio a trwalo to max 11-14 min wcześniejsza rozmowa trwala tylko tak z godz popatrzal w oko wyczytal choroby bo on z oka tez czyta cos tam ponaciskal i tyle ze wszystkiego leczy i uczciwie mowi jesli niema dla kogos szansy albo nadzieji takich tudzi nie leczy tyle wiem a mi go tez polecali nie chcialem w to wierzyć ale teraz jestem pelen optymizmu

Witam. Ja mam skurcze dodatkowe o 3.5 roku a mam 32 lata. Wcześniej nigdy nie miałam problemów z sercem. Po porodzie wystąpił pierwszy czestoskurcz potem w lutym 2014 drugi - ponad godzinę puls 188! Mam poronienie badania 3 razy hotel w tym 48 h i nic. Kilka epizodów nadkomorowych tj max 4 i kilkanaście minut obniżone st. Lekarze mówią - jest dobrze. Ciśnienie w normie. A skurcze są i straszą Każdego dnia o nich myślę że będą i co ja zrobię! Boje się ze umrę a ma małe dziecko. Chciałabym drugie a też się boje bo te skurcze. Jadę autem stoję w korku i myślę a co jak skurcz dostane? Katastrofa a wg lekarzy ok. Wiele bym dała żeby żyć znowu bez tych potknięcia serca....dobrze Was rozumiem i mimo że staram się nie stresować kopniakami to i tak to robie. Czytam wszystko o skurcz ach dodatkowych kardiologii niedługo zostane.) Ablacji się boje jeszcze bardziej chyba...poza tym nie jest100%