Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. mam 16 lat.niepokoją mnie moje doległiwości.przepraszam z góry za lekki haos. zaczęło sie 2 miesiące temu. przeżyłam mega stres. cały kwiecień bolał mnie cały brzuch ale to raczej na tle nerwowych. w sumie przestałam jeść wciskałam na siły nie wielkie porcje. na początku maja miałam okres ale bez jakiś wiekszych dolegliwości a zawsze boli mnie krzyż i czasem brzuch. maj to też ciągły stres w szkole w domu. ostatnio kręci mi sie w głowie szczególnie jak wstaje z łózka jestem senna nie moge się na niczym skoncentrować niby słucham ale nie wiem o czym ktoś mówił lekkie problemy z pamięcią drżenie rąk od kilku dni. no i ból w lewym boku, w prawej pachwinie i ból pleców po prawej stronie tak mniej wiecej na wysokości pępka. obecnie mam okres ale też bez wiekszych objawów. do tego czuje taką gule w gadle, po posiłku czasem boli mnie żołądek. wcześniej też częściej oddawałam mocz. to wszystkie bole o dziwo pojawiają się jak nie mam zajęcia jak leze bezczynnie np ogladając tv. bo jeżeli cos robie jestem ze znajomymi to ich nie oddczuwam. ale jak tylko sobie przypomne automatycznie wszystkie wracają. ogólnie jestem troche nerwowa. moje pytanie czy stres mógł wywołać te wszystkie objawy?? może to jakaś nerwica ?