Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Objawy sercowe od 8 lat

Gość Kamilek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kamilek

Witam, może tutaj uda mi się..około 8 lat temu podczas świąt Bożego Narodzenia miałem grypę (miałem ok 12lat) i jakoś źle ja znosiłem , od tamtego czasu stałem się bardzo wrażliwy, miałem wrażenie ,że kręci mi się w glowie, ciągły niepokój , problem ze snem ponieważ serce biło szybciej i wsluchiwalem się w to, dodam ,że w dzieciństwie miałem sporo stresu ..Częste ataki paniki no nagle poczułem jakiś blok w klatce, nie wiem co się dzieje, ciężki oddech itp. Teraz mam 20 lat i już nie wytrzymuje... Przy każdym mocniejszym stresie albo kolatania albo jakieś bloki w klatce itp nawet przy wysiłku teraz to mam.. Ostatnio się wkurzylem i w końcu do kardiologa poszedłem, robiłem ekg, pełna diagnostyka laboratoryjna, holter, echo... Krew ok, tarczyca ok, ekg zawsze ok, echo ok oprócz tego ,że.minimalnie powiększona lk no i holtera dokładnie nie sprawdził jeszcze lekarz ale mówił ,że tylko 6 pobudzen serca i szybki rytm zatokowy ...I powiedział ,że może niedokrwienie serca. ..Po tej diagnozie zacząłem się źle czuć.. Niedawno dziadek mi umarł i jeszcze gorzej.. Wczoraj wieczorem miałem taki atak paniki i źle się czułem, dziś znów.miałem sytuację stresowe.. Później się uspokoilem i szedłem z dziewczyną i nagle kilkusekundowe kolatania.. Masakra boję się