Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szybka meczliwosci

Gość zaneta1234

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zaneta1234

Witam jestrm kilka dni po krioablacji i mam takie dziwne ze przejscie z jednego pomieszczenia do drugiego to mam ogromna zadyszke i nie wiem czy mam obawy do nie do pokoju to byla modyfikacja wezla zatokowego i kestem strasznienie oslabiona prosze o odpowiedzi

Gość Jan 9999

Cześć, ja również jestem po zabiegu modyfikacji węzła, ale zabieg miałem standartowa metoda robiony czyli wypalanie prądem radiowym. Po wszystkim również byłem stasznie osłbiony, brakowało mi powietrza,. Zgłosiłem to lekarzowi , podano mi tlen . Okazuje się że czasami tak bywa , są takie objawy , po zabiegu na seduszku jest rana , która się goi, a poza tym serce inaczej pracuje i caly organizm jest skołowany. Nie martw się, wszystko wraca do normy , powiem więcej , z dnia na dzieńbędziesz się coraz lepiej czuć. Ja mam wszczepiony stymulator ,80/min puls i czuję się świetnie, .Głowa do góry, dużo zdrowia życzę, pozdrawiam

Gość zaneta1234

Witam otuż od mojej modyfikacji węzła mineło 2 tygodnie i dzieje się coś dziwnego najpierw puls był 48 a potem podskoczył do 50 paru i ak sie utrzymywał i a teraz zaczyna szybko bic i tak dziwnie bo jakby sie blokowało na kilka sekund a potem znowu zaczyna szalec czy am powody do niepokoju