Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wkur...................

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,nabrałam wkoncu odwagi by to opisac od jakiegos 1,5 roku cierpę na tę obrzydliwą nerwicę lękową!jest strasznie!!!zdaża sie ze mam kilka dni przerwy ale najczęciej lapie mnie w pracy tam tez był mój pierwszy atak zabrało mnie pogotowie potem leżalam tydzien w szpitalu wszystkie badania kardiologiczne ok , lekkia arytmia dostalam na to bisokard, potem mama namówiła mnie na wizytę u psychiatry obecnie biore tez sympramol, no i wkoncu powrót do pracy. Pracuje w jednym z supermarketów nie nawidzę tego co robię. czasem jak mnie złapie to trzyma cały dzien zaczęło sie od zawrotów głowy były straszne poprzez walenie serca. no jakos ten rok z tym przezylam ostatnie tygodnie tez nie są rewelacyjne mam straszne uderzenia gorąca biorą sie z nikąd jak wracalam z wlasnego auschwitz to zasłabłam w aucie stanęłam na poboczu zadzwoniłam do domu zeby wiedzieli gdzie mnie szukac jak umrę ha ha. przestalam chodzic do dyskoteki i kożystac jak jeszcze rok wczesniej z życia!

O terapi nie myslalam, moja rodzina wie ze sie na to paskudztwo lecze nie ukrywalam przed nimi tego i powiem szczerze ze jest latwiej!!!! zawsze to jakies wsparcie. w pracy tez juz wiedzą dlatego jak mnie tam lapie to nikt nie ma nic przeciwko jesli na chwilę usiąde i przeczekam! chciała bym znowu zyc normalnie nie bac sie kozystac ze wszystkiego tak jak kiedys!teraz sie boje ze cos mi sie stanie ze zemdleje ze umre!a przeciez wszyscy jestesmy w takim wieku ze wszystko przed nami!

To moze warto pomyslec o niej? Ja chodze i duzo mi to daje. Poczatki sa ciezkie ale nie tak ciezkie jak zycie z atakami do tego zazywam arketis i jakos idzie dzien za dniem.. CAsami mam lekkie stany depresyjne po arketisie ale daje rade. Moja rodzina, znajomi itd nie wiedza bo nerwice ti mam przez rodzicow, stosuha nademna przemoc psychiczna jakbym im powiedziala to byloby jeszcze gorzej :(