Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica natrectw myslowych!

Gość klaudiaaa22

Rekomendowane odpowiedzi

Gość klaudiaaa22

Witam, od roku cierpie na nerwice natręctw myslowych. Im dłużej to trwa tym coraz bardziej mam tego dosyć i nie widzę sensu żeby z tym walczyć. Zaczęło się w tamtym roku w czerwcu i dotyczy to mojej przeszlosci a właściwie jednego konkretnego zdarzenia. Jak byłam mała to nieświadomie jakby to nazwać się *masturbowalam*. Przez kilka lat kiedy przestalam wgl się tym nie przejmowalam. Az do tamtego roku kiedy nagle cos mi odbiło i zaczelam o tym nieustannie myśleć i mieć wyrzuty sumienia. I taka główna sytuacja jaka przezywalam było zdarzenie ze szkoły kiedy się *krecilam* w ławce i przykleila mi się guma. Moja własna nikt tego nie widział ale to właśnie ona zmywa mi sen z powiek. To ja od roku ciągle widzę to jak mi się przykleja jak ja mama odkleja. Wiem ze to jest śmieszne i żałosne bo opowiadając to psychologowi i psychiatrze sama się smialam czy tez znajomym. Ale co z tego jak ja ja widzę mam przed oczami. Ciągle analizuje czy była ona duza czy mała i czy to było takie straszne i wiem ze nie. I to mnie najbardziej boli ze to takie proste a zarazem takie trudne. Byłam u psychiatry dostalam leki. Może trochę pomagają ale i tak codziennie rano wstaje i mam napady leku ze znowu będę o tym myślała. Boli mnie brzuch głowa i ciągle kołatanie serca. Sa lepsze dni i juz czuje ze jestem na dobrej drodze wybicia sobie tego z głowy po czym przychodzą te gorsze dni. Czasami mam ochotę skończyć ze swoim życiem bo juz nie mam sil. Powoli się poddaje. Skoro nic mi nie pomaga i dalej mam ten obraz w głowie. Proszę o pomoc. Może ktoś ma podobnie i potrafi sobie z tym radzić. Moze jest ktoś kto tez ma w głowie obraz z przeszłości i dreczy go 24 godz na dobę. Proszę o odpowiedzi!

Gość zamiennikhydroksyzyny

Kanabinoidy są obecnie stosowane w leczeniu szerokiego i rosnącego zakresu stanów i objawów, od snu i bólu, problemów skórnych , do lęku i stanu zapalnego, do choroby Parkinsona i raka.

Cannabidiol - lub CBD - to kannabinoid dostępny w formie suplementu i mający wiele możliwych zastosowań, w tym pomoc w stresie i lęku, bólu i problemach ze snem. W przeciwieństwie do marihuany, CBD jest legalna.

(efekt zbliżony do hydroksyzyny, ale mniej  skutków ubocznych u mnie jedynie wystapiła senność i po ok. 10 minutach przeszła i czułem sie dobrze.)
dziala ok.4-6 h dlatego biorę 2x dziennie i u mnie min. 5 kropli.

https://www.sport-weekend.com/nastennyj-smesitel-dlja-vannoj.htm

Stones More 2.0

Обзор красивых вариантов оформления панно из плитки в интерьере ванной комнаты на стены, потолок и пол. Виды современной плитки, идеи дизайна и декора.