Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość kiki 1979

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie rok temu operował w Opolu na WCM sam ordynator pan KAPERCZAK dzisiaj po wszczepieniu 3 bajpasów czuję się znakomicie biorę leki pracuję mam 57 lat niktomu nic nie płaciłem innym chorym polecam ten szpital bo tam pracują poprostu fachowcy i wiedzą co robią

Witam wszystkich .Nasza przygoda z prof. JASZEWSKIM zaczęła się półtora roku temu.Fakt na pierwszą wizytę czekałam z mamą 2 miesiące ,potem jakoś poszło ,w między czasie nie przewidziane sploty sytuacji,słabe serce a tu trzeba zoperować tarczycę no i z pomocą przychodzi pan profesor,wizytę załatwiłam sobie telefonicznie po uprzedniej rozmowie z profesorem bo szpital w Zgierzu rozkładał ręce.DZiś mama jest po operacji ,nie było miło mogłam liczyć jedynie na PANA BOGA i mądre słowa profesora.W końcu się obudziła bo tu był główny problem ,dziś mama jest po kolejnej wizycie u profesora i po kolejnym usg okazało się ,że zastawka się przyjęła i ma zdrowe serce. Od wielu lat biegam z mamą po lekarzach i proszę mi wierzyć takiego człowieka nie spotyka się zawsze,wspaniały ciepły pan z ogromną wiedzą ,i cudownym podejściem do pacjenta.A to chyba jest najważniejsze ,bo pacjenci idą tam po nowe życie.

Barda co ty za bzdury wypisujesz ? Proponujesz ludziom chorym wyliczenie daty Smierci ?!! Chyba jesteś wysłannikiem tych mądrali, którzy za swoją *diagnozę * każą sobie płaci sms za 25 zł. Wracając do szpitala na Sterlinga proszę napiszcie, czy ktoą z Was leczył się u kardiologa Prof. Drozdża, który jest kierownikiem kliniki kaRDIOLOGII -prywatnie przyjmuje w spółce na Kopernika 67.

Ja leczę się u profesora Drożdża. To bardzo grzeczny, kulturalny człowiek. Leczę się od niedawna, uważam, że dobrze zrobiłam, bo do tej pory lekarze opowiadali mi sporo bredni, a mam bardzo poważne problemy z sercem. Zarekomendował mi prof. znajomy, który leczy się od lat i twierdzi, że pan prof. zrobił z niego pełnosprawnego człowieka, a był krańcowo wyczerpany. Mam nadzieję, że i moje nadzieje nie okażą się płonne. Moje pierwsze wrażenia są bardzo dobre, nie żałuje czasu dla pacjenta, co jest ważne. Bardzo życzliwy i kompetentny. Będę pisać o postępach.

Witam moj tato bedzie mial wszczepienie by-passow 26.09. Doktor Pawłowski ustalał termin a tato leczy sie w szpitalu w Bełchatowie, czy ktos moze ma opinie o tym doktorze?? Gdy go poznalam dobre wrazenie na mnie wywarł a pozniej minusa załapał wiec chcialabym opinie na jego temat poznac. Wiem ze operacja łatwa nie bedzie bo tato bedzie mial 4 by-passy do tego zaawansowana cukrzyca z powikłaniami i nadwaga :( .... Prosze o pomoc Bela

Witam . Pierwszy raz trafiłem na te strony . W roku 1999 dopadł mnie zawał Rozległy . Odchodziłem już z tego świata . słyszałem rozmowę . Do dziś wydaje mi sie że pamiętam głos pani doktor z karetki To JEJ pierwszej zawdzięczam dalsze życie . Znalazłem się w szpitalu Biegańskiego .Na *ojomie* , jak już zacząłem kontaktować to przyznaje że Pielęgniarki wzbudzały we mnie podziw , prawie wszystko odbywało się w przyspieszonym tempie Salą opiekował się dr. Rechciński . Dobry lekarz,kontaktowy człowiek . Koronarografia ,dr Peruga , zawodowiec . Sam *zabieg* mocno stresujący . . Konsultacje w szpitalu Szterlinga u dr R. Jaszewskiego. Pozytywne wrażenie . Zabieg, dr. Pawłowski Na owe czasy dobry kardiochirurg ale... Pierwsze jego słowa brzmiały mniej więcej tak, powiedziane do mojej żony * dobrze że się trafił Taki pacjęt , bo w poniedziałek jadę na narty do Austrii .* Trzy *bajpasy* . Jeden tysiąc sześćset do zapłaty Krótko i na temat Minęło prawie czternaście lat . Żyję , pracuję . specjalnie się nie oszczędzam . No nie , przepraszam Nie pale od czternastu lat . Jeżdżę na rowerze , gram w piłkę raz w tygodniu na sali , latem na trawie . W tym roku skończę 60 l. Oby tak dalej