Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Od 3 tygodni boli mnie głowa...

Gość Shady123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Shady123

Witam,jakoś 3 tygodnie temu obudziłem się w nocy z silnym bólem głowy,tak jakby ktoś mnie uderzył w głowę czymś ciężkim,od tego momentu codziennie boli mnie głowa,3 miesiące temu poobijałem się trochę w głowę,miałem siniaka tak jakby obok skroni i kilka na głowie,po kilku dniach jednak wszystko wróciło do normy,nie miałem jakiś wymiotów czy coś,po prostu pobolało i przeszło,zastanawiam się czy te bóle są od tego,do tego wspomnę że w tamtym roku byłem na wakacjach i przez kilka dni bez przerwy bolała mnie głowa,i to w miarę mocno,teraz czasami gdy się obudzę to z takim właśnie bólem głowy,zastanawiam się od czego to może być? Kilka razy robiłem badania na TSH i miałem podwyższone.

Jeśli chodzi o tarczycę, do idx do endokrynologa.A z głowa do neurologa, tylko po badaniach może stwierdzić co to.Ból głowy moze byc nawet od kregosłupa szyjnego z powodu dźwigania czegoś. Po uderzeniu w głowę trzeba natychmiast do lekarza iść. A ciśnienie mierzyłeś? Może masz nadciśnienie?Przyczyn bólu głowy jest ze 150.Do neurologa.