Gość adam11 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Czy ktoś dorosły żyje z wadą DTGA jestem po operacji met. arterial switch. Mam obecnie 17 lat i nie wiem co dalej, więc pytam czy ktoś dorosły żyje z tą wadą. Do tego mam niedomykalność zastawki aortalnej 2/3 stopień. Nie uprawiam żadnych sportów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa34zTOF Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Adamie!Mam inna wade serca i juz 34 lata.Moge Ci doradzic,abys poszukal kardiologa dla doroslych w swoim regionie lub dalej.Ja od 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa34zTOF Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Jestem pod opieka Instytutu Kardiologii w Warszawie-Aninie.Dojezdzam tam z Koszalina,ale tu tez mam swoja lekarke.Na pewno musisz kontynuowac leczenie...Na Facebooku jest grupa kardio zakreceni.Poszukaj tam osob ze swoja wada.Na pewno sa tez na forum Fundacji Serce Dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi