Gość bartek160o Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam. Mam 15 lat 1, 5 miesiaca temu zapalilem mariuhane jeden raz w życiu ok 5 zaciągniec.kręciło mi się w glowie itp. Na drugi ddzień bylo normalnie i i tak przez 3 ttygodnie (piłem alkohol w ciągu tych 3 tygodni ale w ciągu palenia nie piłem nic. I wtedy po 3 tygodniach zakręciło mi się w glowie. I od tego czasu jestem oslabiony i stany lękowe od czasu do czasu. Czy to jest spowdoowane mariuhana? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartek160 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Proszę o szybką odpowiedź. Bardzo proszę. Przez 3 tygodnie nic mi się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxxx Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Leć z problemem do Rodziców a nie na forum !!!!!!Jak mamy Ci pomoc? 15 lat a piłeś i paliłeś , niezły z Ciebie gagatek a Rodzice myślą ,że mają porządne dziecko a tu proszę takie rzeczy wyprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jesteś kolejną na tym forum osobą która pisze o takich lękach po zapaleniu marihuany .Niestety nie wiesz co tak naprawdę zażyłeś ,bo podejrzewam ze w aptece nie kupiłeś :)Czysta marihuana nie uzależnia i nie jest szkodliwa natomiast sprzedawany przez dilerów syf zawiera dodane substancje uzależniające i powodujące takie dolegliwości .Musisz wybrać albo przestaniesz i po jakimś czasie objawy znikną albo skończysz na wysypisku śmieci . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bartek1600 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Już z tym skończyłem. A za ile to zniknie te objawy? Pozdrawiam.! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi