Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Młodzi w wieku 18-25 chorzy na nerwicę lękową

Magda955

Rekomendowane odpowiedzi

-Tk Klatki + kontrast ( x2 ) + RTG x2 ndał tylko cząstkową zachowana grasice USG Tarczycy - wynik dał 5,5 mm guzek Opinia lekarza : OK :) ponownie badanie kontrolne za rok oraz sprawdzenie poziomu tsh ... itd itp. -Doppler Tętnic szyjnych ( x3 ) -USG doppler USG jamy brzusznej USG SERCA ( ECHO ) Wszystkie badania ( x3 ) - Holter 24 h wykazał 301 dodatkowych pobudzen ... ( nie pamietam czy kom czy nie kom ) wlasciwie i tak kardiolog u ktorego byłem trzykrotnie powiedział , ze 301 to nic .. - Próby wysiłkowe itp itd ... krew pelna morfologia itd itd itd .. badania mikrobiologiczne na obecnosc pasożytów itd ... Wlasciwie nie robiłem chyba tylko rezonansu i gastroskopii :) I POWIEDZCIE MI DO JASNEJ **************** CZY TO NERWICA ? BO UCISK W KLATCE PRZY KRTANI JEST NIESAMOWICIE ODCZUWALNY WRAZ Z NIEUSTAJĄCYM ODCZUWALNYM TĘTNEM ! NA CAŁYM CIELE ! A NAJBARDZIEJ W KRTANI ! Pozdrawiam !

Witam ja jestem troche starszy mam 29 lat ale rowniez potrzebuje porady, mam od dluzszego czasu mrowienie twarzy calej jak i rak i nog strasznie boli mnie glowa i co jakis czas dziwny ucisk jak by mi ktos miazdzyl glowe imadlem a rowniez problemy z sercem robilem ekg itd wyszlo ze ok chce isc i zrobic badanie glowy ale sie troche boje i teraz nie wiem czy to nerwca powoduje takie dzwne objawy czy naprawde moze cos byc ze mna ?? dodam ze mam ciezki okres w zyciu i jestem znerwicowany

Gość karusia

Bartek, ja mam podobnie. Tez w ciagu ostatnich paru lat mialam bardzo ciezki okres. Mysle, ze po prostu juz moje nerwy i psychika nie daly rady i wszystko sie posypalo i poszlo w cialo:( mam dopiero niespelna 24 lata, a czuje sie jak staruszka:(

Cześć... Jestem przerażona liczbą osób jaka się z tym boryka... Widzę,że nie jestem sama... Od pewnego czasu też mam napady lękowe, jest mi przykro z byle jakiego powodu, martwię się choć tak na prawdę nie mam czym, jestem poddenerwowana i odczuwam dziwny ból głowy,coś tego typu jakbym miała założony czepek na głowę, bądź przymałą czapkę.. Ogólnie mam 21 lat i może to zabrzmieć głupio,ale wiele przeżyłam.. cięzko mi z tym z kimkolwiek rozmawiać, nawet z chłopakiem.... Powiedźcie mi jak sobie z tym poradziliście / bądź radzicie? Jakieś tabletki ziołowe na uspokojenie i magne-b6?

Hej, ja mam 17 lat i od pol roku borykam sie z takimi dolegliwosciami jak, paniczny, niewyjasniony lek, bole glowy, dusznosci, czasem jest az tak ze budze sie we snie by zlapac oddech bo mam wrazenie ze jak go nie wezme to sie udusze. Dziwnie tez postrzegam swiat,mysle nad rzeczami nad ktorymi na pewno nie zastanawia sie zaden czlowiek.. czasem nawet patrzac na swojego chlopaka zastanawiam sie czy jak go znam.. dziwne wiem, ale tak wlasnie mam.. Albo kiedy siedze ze znajomymi, niby jest dobrze, a po chwili czuje sie tak jakby mnie z nimi nie bylo..

Gość Michal 28lat

Też mam jakąś nerwice co jakiś czas wymyślam nowe choroby obecnie badam serce bo mam niski puls i dodatkowe skurcze no i niskie ciśnienie ale to od zawsze mam niskie. Jakby jakaś Pani chciała czasem sobie pogadać to mój nr gg52773058 może to nam pomoże jak tak np. razem ponarzekamy albo pośmiejemy z naszych nerwów itp. ;) Pozdrawiam