Gość monika Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Witam napisałam do was bo nie bardzo wiem co robić i gdzie się z tym zgłosić Jestem kobieta a raczej dziewczyna w wieku 22 lat urodziłam się z większością ilością męskich hormonów tzn. mam męskie owłosienie na rękach, nogach , pośladkach mam mała brudke i małe wąsiki gole się bo bardzo mi to przeszkadza i wstydze sie tego , nie wiem co z tym zrobić czy to podlega leczeniu , 5 lat temu miałam guza mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krysia Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Napisz do mnie na gg 2801668 :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość adrianus Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 raczej nie leczy sie tego może wyślij zdjęcia na moje gg. 8406520 a może ci coś poradze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nulu Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja mam 13 lat i jest to dla mnie nie komfortowe . Mam owłosienie na dole pleców : / bardzo męskie . Proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Trzeba iśc do lekarza który zleci poziony hormonów .Jeśli masz nadmiar męskich można zastosować leczenie doustne .Jeśli to nie pomoże potrzebna będzie depilacja bądz laser . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Izzabbella Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Może warto spróbować depilacji laserowej, która może sprawić, że włoski nie będą tak szybko odrastały, jest to jakieś wyjście z sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi