wega51 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Szukam osób które miały operacje w łodzi, jutro mam wizytę w poradni kadiologicznej u prof jaszewski ego chyba dobrze napisałam , bardzo się boje co dalej , tak to szybko poszło w sobotę echo jutro wizyta, może ktoś mi doradzi coś czy on przyjmuje prywatnie czy mogę liczyć na poradnie.dziś tak chaotycznie jutro po wizycie napisze coś więcej .pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
wega51 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 No i jestem po wizycie ,echo za pół roku a operacja to.....a czas goni, jeżeli wcześniej to karteczka , jestem załamana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szczesliwa Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Waga51 Mój mąż miał operację w szpitalu Jana Pawła w Krakowie.na operacje czekał trochę ponad miesiąc.mógł mieć ją szybciej ale musiał zaszczepić się na zoltaczke i wyleczyć zeby więc się trochę zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Roman13 Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Ja też miałem operację w Krakowie Pażdziernik 2014, Bental de Bono, A gdzie rehabilitacja?I jaka operacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi