Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica alkohol leki

Gość onon

Rekomendowane odpowiedzi

Ja biorę czasami xanax jak jest bardzo źle. .Mam te stany juz parę lat...masakra. Pije dość często, ale to są wekendy ze znajomymi. Obawiam się ze jest już to jakiś rodzaj uzależnienia :( Mam wspaniała rodzinę. ..dzieci. Oni jakoś specjalnie tego problemu nie widzą. .bawię się jak inni.... Następnego dnia albo jeszcze w nocy kiedy alko wychodzi budze się np.3 w nocy...czuje lęk ogólne rozbicie..ciężko to opisać. Jest to stan w którym zastanawiam się czy aby już nie wariuje. Xanax przepisał mi lekarz 2 lata temu... Razem z lekami ssri. Xanax na początek żeby objawy łagodzi. 2 lata mam jedno pudełko tego xanax zjadłam może przez ten czas z 20 tab. A antydepresant odstawiłam po 7-8 miesiącach. . Czułem się na nim jak maszynka. Pobudzal do działania. ..ale średnio jestem z tego leczenia zadowolony. Xanax został w spadku;) i raz na jakiś czas pomaga mi przetrwać ta burzę. Musze przestać pić ...ktoś przestał skutecznie sam???? Bez pomocy ???. Nie czuję przymusu picia. .ale o ironiio sięgam po niego w towarzystwie. Może mój problem alkoholowy jest głównym problemem a nerwica jego efektem? Może WRĘCZ odwrotnie? Sam juz nie wie. Mam 35 lat. Aaa pierwszy atak paniki miałem na dużym kacu.. myślałem wtedy ze umieram. Wiele razy potem panika się przypominała. Jak widać nie umarłem. Pzdr

Gość bozenka345

Wiele lat miałam problem z nerwicą, do tego dochodził problem z alkoholem. Sytuacja beznadziejna. Nerwicę zaczęłam leczyć farmakologicznie, niestety bezskutecznie. Z czasem mój stan był coraz gorszy. Próbowałam u wielu lekarzy. Nikt nie był mi w stanie pomóc. Dopiero pan Zbigniew Jan Popko! Uzdrowiciel wyleczył mnie z tych wszystkich zaburzeń. Jest wspaniałym człowiekiem, któremu można zaufać. Leczy wielu ludzi. Mi również pomaga! Polecam!