Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mam mdłości i lekkie zawroty głowy kiedy jestem poza domem.

Gość Przemas14

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Przemas14

Wszystkie moje objawy miały swój początek jakieś 5 dni temu. Kiedy byłem w szkole tak w połowie lekcji zacząłem się strasznie czuć do tego doszły nudności i zawroty głowy ( oczywiście wszystko z zdwojoną siłą ). Objawy ustały na chwile kiedy wyszedłem na zewnątrz albo kiedy porostu wyszedłem na przerwę i chodziłem po holu. Po godzinie zostałem zwolniony do domy i przyjechała po mnie koleżanka mamy. Kiedy już byłem w domu wszystko ustało i czułem się nawet dobrze. Następnego dnia nie poszedłem do szkoły kiedy samopoczucie mi się poprawiło zostałem poproszony abym pojechał na miasto załatwić pewną sprawę. Objawy wróciły kiedy wsiadłem do autobusu nudności, zawroty głowy itp... Kiedy wszystko załatwiłem poprosiłem wujka aby po mnie przyjechał bo nie byłem w stanie sam wrócić. I tu historia się powtarza jestem w domu i znowu spokój. Nie wiem czego to są objawy może ktoś miał podobnie i sobie z tym poradził albo chociaż wie co to może być ( napewno nie choroba lokomocyjna ).