Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Arketis na nerwice lekowa

Gość zalamana nerwica

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zalamana nerwica

Witam, Mam 19lat i od 2lat mecze sie z nerwica lekowa ale dopiero teraz przelamalam sie i poszlam do psychiatry ktora mi przepisala Arketis -lek antydepresyjny, bral ktos? Moze ktos cos wiecej o nim napisac etc.? A pozatym zaczelam psychoterapie i mam nadzieje ze uda mi sie z tego wyjsc:((

Gość Balbinka

Radzę, żebyś dobrze rozważyła, co jest przyczyną Twoich problemów. Poczytaj sobie o zagrożeniach duchowych. Na YT możesz posłuchać różnych wykładów na ten temat. To nie musi być koniecznie Twój przypadek, ale też nie jest to wykluczone. Warto to wiedzieć.

Gość zalamana nerwica

Ja wiem co jest przyczyna mojej nerwicy ~~~> sa to rodzice. Jestem osoba pelnoletnia a traktuja mnie strasznie moj psychoteraputa nawet sie dziwi strasznie jak mu opowiadam.. Oni nawet nie wiedza ze cos mi sie dzieje.. Jestem sama z tym wszystkim..:-(

Gość Anonimowa N
W dniu 22.03.2015 o 11:36, Gość zalamana nerwica napisał:

Mam straszny problem po tym arketisie.. Cierpie na straszna bezsennosc, wgl nie moge spac a jak juz zasne o 5 to snia mi sie straszne koszmary i chyba popadam w depresje..

Ja również go biore po 20mg na noc i mam problem ze snem oraz zaczęły się pojawiać koszmary nocne a biore go już 9 dni. Dodam ze wspomagająco biore również Afobam i Perazine