Hanna92 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Od bardzo długiego czasu ( nie pamiętam już ile lat) bardzo źle się czuję. Mam bóle głowy, jestem bardzo słaba i nie mam na nic sił. Na jakimś forum wyczytalam, że moze byc to zatrucie rtęcią, w wyniku noszenia amalgamatow, oraz zatrucie innymi metalami. Nie wiem już co mam robić, studiuję w Gdansku, ledwo mam siłę aby zyć. Boję się sama chelatować, wolałabym z pomocą lekarza. Czy moglibyscie mi kogos polecic? Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Znawca tematu Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A skąd wiesz że to metale ciężkie (robiłaś testy na zatrucie nimi?) Sprawdż ferrytyne (żelazo ustrojowe) ,niedoczynność tarczycy też powoduje ekstra złe samopoczucie i osłabienie.Zresztą wystarczy pić dużo kawy aby nie przyswajać witamin z grupy b,magnezu,kwasu foliowego,żelaza wapnia,(kofeina niszczy też flore jelitową)A co do herbat to podobnie z tym że zawiera ona aluminium (glin) i nadmiar fluoru,który osłabia,ogłupia,wypiera jod z organizmu i nietylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanna92 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Z tarczycą jest tego typu problem, że mam dobre wyniki, ale bardzo małą tarczyce, a endokrynolog stwierdzila niedoczynnosc po estrogenie..problem w tym, że po lekach czulam się jeszcze gorzej więc odstawiłam, Mialam tez bardzo niski poziom witaminy D. Faktycznie pijam sporo kawy,( bardzo niskie cisnienie)żelazo mam niskie i nic nie pomaga mi na to. wit b12 nie badałam. Ciężko mi znaleźć dobrego lekarza, co do zatrucia to domniemam przez te amalgamaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanna92 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dodam jeszcze, że bardzo mocno wychodzą mi włosy i mialam za wysoki poziom hormonu prolaktyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Znawca tematu Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Mnóstwo ciekawych informacji znajdziesz na stronach http://www.pepsieliot.com/ http://www.zdrowie1.com/choroby.html Polecam wykłady pana Jerzego Zięby na YT,mówi sporo o chelatacji o toksynach,o leczeniu tarczycy,o chorobach nowotworowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi