Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problemy po narkotykach

Gość niewidzialny

Rekomendowane odpowiedzi

Gość niewidzialny

Witam. mam 20 lat i jakies 1,5 roku temu skusilem sie sprobowac jakiegos proszku (dokladnej nazwy nikoe znam). niestety po drugiej kresce kompletnie stracilem swiadomosc ( z opowiadan tylko slyszalem ze bylo ze mna tragicznie). nastepne 3 dni przelezalem w lozku z wielkim bolem glowy i wrazeniem ze zaraz zemdleje. po jakims czasie mniej wiecej wrocilo wszystko do normy. okolo pol roku pozniej zaczely mi doskwierac bole i zawroty glowy, ciagly katar i zatkany nos, kolatanie serca, napady leku (czasem sobie cos uroje i boje sie chocby ciemnosci) i bezsennosc. dodatkowo zaczely mi sie zdarzac goracej twarzy..w 20 srkund cala twarz robi mi sie goraca. bylem u neurologa na rkg i tomografii mozgu i lekarz stwierdzil ze nic mi nie jest. pragne zaznaczyc ze nie wspominalem nic o narkotykach. jakies rady lub sugestie co teraz? ps. mozliwe bledy, pisalem szybko na telefonie.

A tylko raz próbowałas? Jeśli raz to raczej nie od narkotyków... Ale te urojenia pasują... Skoro nie wiesz jaki to był proszek to pewnie coś z dopalaczy...:( To straszne *gówno* jest... Zawierają najmocniejsze substancje psychodeliczne... Nie próbuj tego nigdy wiecej!! Niestety tez miałem problem z dragami i to był dlułgi ciąg prawie 4 lata.... Jak to rzuciłem tez mialem urojenia itp odstawienie było straszne ale wsio przeszło... Dlatego dziwie sie, że Tobie nie przeszło po 1 razie.... To raczej nie od tego a stany lękowe mozesz miec od tego ze myślisz caly czas o tym... to jedna z opcji a 2 to niestety gorsza mogłas uszkodzić nerw, narząd trudno powiedzieć... Ja mam 23 lata i zanikaja mi nerwy przez te dragi:/ oczy i kończyn dolnych jest to juz nieuleczalne dlatego nie odkładaj sprawy na bok zgłos sie do lekarza i mu powiedz o tym pierwszym razie to albo wykluczy ten *narkotyk* albo bedzie wiedział jakie badanie zrobic jak leczyc. jak masz jakies pytania mozesz napisac na gg:) 15512864

Gość niewidzialny

Nie byl to jedyny raz...przed ta sytuacja tez m sie zdarzaloo. co do rzucania to wstret mam niesamowity wiec odstawilem natychmiastowo i wogole mnie nie ciagnie. chyba faktycznie bede musial tak zrobic. dziekuje za rady :)