Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Depresja, nerwica

Gość tcmlena

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, depresja i nerwica to naprawdę ciężkie przypadłości, które utrudniają prawidłowe funkcjonowanie na co dzień. Sama przez to przeszłam i rozumiem jak trudno samodzielnie sobie z nimi poradzić. Bardzo dobre efekty LECZNICZE daje zastosowanie ziół- zarówno odwarów ziołowych jak i leków ziołowych gotowych w formie tabletek. Mam tutaj na myśli profesjonalne leczenie, a nie łagodzenie objawów- tak, jak to robią leki. Jeśli czujecie, że tabletki, farmakologia to w Waszym przypadku droga donikąd , możecie pisać na adres lena@tcmlena.pl zawsze chętnie pomogę, podpowiem jak pokonać własne słabości i lęki- tutaj kluczem w leczeniu najważniejsze jest dotarcie do PRZYCZYNY i zlikwidowanie jej. Pozdrawiam ;-) Magdalena

Gość Anna Nugaj

Ja pokonałam depresję i od tej chwili dzielę sie poradami na ten temat z innymi. Z dnia na dzień stałam się smutna i nic mnie nie cieszyło. Wcześniej miałam w sobie ogrom energii. Bałam się wizyty u specjalisty. Zdziwicie się, ale.. wiecie co mi pomogło? Terapia online, na stronie pokonajsmutek.pl Początkowo byłam dośc sceptyczna, jednak dostepne tam materiały i porady pscyhologiczne pomogły mi raz na zawsze pokonać depresję. Codziennie się uśmiecham, nie tylko dla rodziny, ale przede wszystkim dla siebie :) Polecam! Anka