gosiab1 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam,mam nerwice lekowa zapisalam sie do terapelty ktory cwiczy ze mna hiperwentylacje podczas ktorej wpadam w panike .zastwnawiam sie w czym ma mi to pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dobra rada Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 A jak to wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alaska Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Oj mi taka terapia też by się przydała. Szukam od kilku dni poradni zajmującej się taką terapią Cytuj Odnośnik do komentarza
gosiab1 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Al wilanowska43 Cytuj Odnośnik do komentarza
gosiab1 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Hipowentylacji głębokie i szybkie w dechy po których masz zawroty głowy i zaczynasz się nakrecac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość trjka Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja chodzę do Centrum Terapii Wiosenna w Krakowie na Ładnej, bardzo mi to pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość w123 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Hej, zerknij sobie na stronę tej poradni www.psychoterapia.top :))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi