Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa*aspołeczność

Gość sparalizowana

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sparalizowana

Witam ! Mam 19 lat i podejrzewam u siebie nerwice lękową i natręctw wczoraj zaczęłam staż i mam ochotę umrzeć a czasami nawet prosze boga abym by coś mi się stało bym nie musiała tam wracać wiem że to dziwne ale jak mam tam iść paraliżuje mnie . Już nie mam siły. Wieczny lęk przed ludźmi nie mogę normalnie funkcjonować czy iść na miasto bo czuję się nieswojo . czy lekarz rodzinny może wystawić mi skierowanie na jakieś badania bądź sam przepisać jakieś leki? ( oczywiscie nie wspominam o objawach jakie mi towarzyszą kołatanie serca nadmierna potliwosc etc.)

Witaj, Podejrzewam tez ze cierpisz na nerwice:( Wiem co czujesz bo ja tez mam nerwice a mam zaledwie 19 lat.. mojan nerwica objawia sie tym ze nie moge jesc w towarzystwie jak jest jakas goscina to mam ataki nerwicy np dzwiga mnie na wymioty, wzmozona potliwosc itp a na dodatek jestem z tym sama bo to przez rodzicow ja mam i oni nawet o tym nie wiedza... Od miesiaca chodze do psychiatry i na terapie nie bylo mi latwo sie tam wybrac ale zrozumialam ze to nic strasznego, z psychiatra rozmawialam jak z kolezanka a na terapii jest tez milo :) Pomysl o wizycie u psychiatry ja sie przelamalam i naprawde nie ma sie czego bac:) Pozdrawiam cieplutko:)