Gość Lukasz777 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Więc tak mam jakieś problemy z sercem , nie wiem o co chodzi ale jutro jestem zapisany do kardiologa mam nadzieje ze dowiem sie co mi jest. Puki co opisze wam jakie mam objawy może mi coś doradzicie. A wiec zaczne od tego ze najbardziej odczuwam to przed snem ,przy zasypianiu tak jakbym przestawal oddychać ,czuje sie jakbym miał umrzeć ,wstaje w szoku i serce wali mocnej.Do tego czasami ciężko mi przełknąć śline , czasami czuje też że serce nie pracuje prawiedłowo. Do tego zdarza sie że czuje delikatny ból i lekkie pieczenie po lewej stronie klatki piersiowej po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Znawca tematu Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Albo masz problemy z tarczycą (niedoczynność) albo jest to tachykardia ortostatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi