Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Początki problemów z erekcją?

Gość barthek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 43 lata, prowadzę raczej aktywy tryb życia, staram się zdrowo odżywiać - ale od jakiegoś czasu 2-3 lat zauważyłem, że erekcja nie jest tak silna jak kiedyś. Czy to oznacza, że zbliża się jesień życia i będzie już tylko gorzej z tymi sprawami ?

Jest kilka dobrych środków. Nie mówię konkretnie o sildenafil-u bo to w zasadzie ostatnia deska ratunku. Mi np pomaga Goman. Zażywam go na 1-2 godziny przed stosunkiem. Erekcja jest wtedy znacznie silniejsza. Co ważne jest on neutralny dla zdrowia, przebadany przez państwową inspekcję sanitarną (możesz to srpawdzić). Posiada w pełni naturalny skład.

Wiesz, gdy człowiek jest w potrzebie to łapie się każdej dostępnej opcji. Powiem Ci tak, Goman może nie jest tani - bo 5 tabletek kosztuje około 100 zł ale rzeczywiście jest efekt. Wcześniej miałem ogromne problemy z osiągnięciem pełnej erekcji (a jak już to tylko na chwilę). Po zażyciu Gomana jestem w stanie spokojnie *wytrzymać* spokojnie 30 min a nawet więcej. Kiedyś dziwiłem się jak to jest, a teraz sam znalazłem się w podobnej sytuacji.

Gość Miloszmilosz

W moim przypadku pomaga Spedra (awanafil). Nie ma się co oszukiwać, ze problem sam zniknie. Po wizycie u lekarza zapisał mi właśnie Spedrę. Kupiłem i jestem w 100% zadowolony. Spedra działa u mnie już po ok. kwadransie, a więc bardzo szybko!

U mnie problem jest podobny, ale nie wyobrażam sobie, że to już jesień mojego życia. Potrzebuję leku, który szybko będzie działał, aby nie rezygnować ze spontanicznych zbliżeń. No i może jest dostępne coś innego niż zwykła tabletka do łykania? Jakieś pomysły?

Zajrzyj na stronę http://www.aptekakamagra.pl/kamagra.html. To jest apteka internetowa oferująca kilka rodzajów tabletek na potencję. My z ciekawości zamówiliśmy jakiś czas temu Kamagrę (4 tabletki za 44 zł) i okazało się, że są bardzo skuteczne. Dostępne tutaj leki są oryginalne, pochodzą prosto od producenta, dzięki czemu zakup jest w pełni bezpieczny.