Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica czy rak mozgu ??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od jakiegosc czasu nie pamietam dokladnie od jakiego mam taki dziwny ucisk w glowie raz jest po prawej stronie raz po lewej a jeszcze innym razem z tylu glowy praktycznie codziennie, wczesniej mialem problemy z sercem bynajmniej tak mi sie wydawalo zrobilem badania i wszystko bylo ok a mi sie wydawalo ze zaraz zejde na zawal, teraz jest podobnie tylko nie z sercem a z glowa i juz sam nie wiem czy mam jakiegos raka czy to nerwica, boje sie isc zrobic badania, Glowa zaczela mnie bolec od czasu kiedy troche popilem na drugi dzien skoczylo mi cisnienie mialem 180 na 100 i trafilem do szpitala bo nawet chodzic nie moglem i tez sie zastanawiam czy to cos ze mna czy to sobie moja glowa uroila i ze strachu dostalem takie cisnienie, Nie powiem bo moje zycie jest bardzo stresujace, tylko dziwi mnie to ze najbardziej boje sie i mam te ataki wieczorami przed snem, jak sie klade i probuje zasnac to mam takie jaki jak by scisk glowy trwajacy 2 sekundy ale jak natychmiast otworze oczy to to znika, dziwie sie bo jak zasne to jest wszystko ok a wkoncu jak bym mial jakiegos guza to i w nocy moglybm sie zrywac z bolu np glowy a ja spie normalnie, wspomne tez ze w czasach szkolnych bralem amfetamine i ktoregos pieknego razu dostalem zapasci po wciagnieciu 4 gram amfy ( przez caly dzien ) 3 dni nie moglem niczym ruszac oprocz prawa reka, uspokoilo sie z sercem teraz mam cos z glowa, ( badania serca nic nie wskazaly, wszystko ok a robilem je chyba ze 4 razy )