Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Klucie przy uderzeniach serca

Gość SlawiacyRadosc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SlawiacyRadosc

Witam was serdecznie. Pisze najpierw na forum, od tak by sie dowiedzieć czy sa osoby z podobnymi objawami. Mam 19 lat, przebywam obecnie w Anglii. Nie jestem specjalnie silnie narażony na stres. Praca polega na sprzataniu. Jednak często zdarza mi sie zmieniać tryb dnia. Śpię w rożny sposob, bywa ze po 8 godzin ale kolejnego dnia moge przespać 2 x po 4 godziny. Odczuwam, od właściwie przyjazdu, krótkie nie specjalnie bolesne klucie serca przy jego uderzeniach. Zdarza sie to naprawdę rożnie. Rzeczywiście jest tak, ze gdy zaczynam sie tym martwić to jest gorzej oraz częstotliwość sie zwiększa. Dlatego śmiem twierdzić, ze nie mam chorego serca, zwłaszcza, iż byłem na badaniach tuż przez przylotem do Londynu i wszystko było w najlepszym porządku. Zastanawiam sie zatem czy sam nie napędzał swego rodzaju cholernego paradoksu. Martwię sie, ze mnie kłuje, bo kłuje mnie gdy sie martwię. Bardzo będę sie cieszył jesli ktoś z was odpowie i podzieli sie moze nawet takimi samymi obserwacjami. Juz z gory dziękuje i *do zobaczenia*.