Gość Sylwana Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mam 36 lat i dzisiaj dowiedziałam sie ze mam WPW. Szok. Nigdy nie czułam sie źle a tu serce wali tętno do 100. a żeby było śmiesznie to mój syn tez ma, ale nie pełny. Czy ktoś z was drodzy moi w tym wieku tez sie o tym dowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mirka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie ja miałam 46 lat jak mi to cholerstwo nazwano po iminiu a 26 jak sie zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mirka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ale ja nic nie czułam. Dopiero od listopada coś sie zaczęło dziać ale zwalałam to na stres i pracę a tu taka diagnoza. Ws Napisz jak z tym żyjesz, co bierzesz itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylwana Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Wpisałam twoje imię a nie moje ,przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość iska Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jestem w ciazy i teraz dowiedzialam sie ze mam to cholerstwo!!! niestety rece mam uwiazane,nie moge robic nic w tym kierunku(potem moze ablacja),jedynie brac leki jak mnie ostro telepie u mnie tetno dochodzi do 164 nawet-koszmar widze na bluzce jak mi piers skacze wspolczuje ci,ale to pocieszjace ze nie jestem sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość iska Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a mam 32 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mirka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jak zyje jestem juz po dwóch ablacjach,lekarze mówią ze ma to juz z głowy ,a do tej pory leki szpital niedoczynność tarczycy a pozatym jak te ataki mijały a były coraz cześciej i to 190 na minute przez 10 do 18 godzin ,żyje normalnie uprawiam działke jeżdze na grzybyna ryby z mężem no i po prostu ciesze się życiem,wy tez tak rubcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość iska mirka Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dzięki za odpowiedz. Najgorsze to że wcześniej żaden lekarz nie doszukał sie tego, nawet kardiolog mojego syna nie pomyślał że może on to ma bo rodzicach i że może oni o tym nie wiedzą. Czekam na echo i holter, wynik tarczycy, łykam garść tabletek i razem z synem śmiejemy się.Tętno mi tak nie wali najwięcej miałam 100 i to jak połaziłam w czerwcu po tatrach słowackich . Pozdrawiam goraco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylwana Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 I znowu wpisałam to co nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
expol1 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 cześć. ja mam 32 lata i od dwuch lat żyje ze świadomoscią syndromu wpw typuA. rozważam poddanie sie aplacji. podobno co czwarty człowiek na to choruje i nawet nie jest świadomy. u mnie występują jeszcze dusznosći i bóle w klatce - choroba się posówa naprzód. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sylu Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Cześć ja mam 29 lat też stwierdzono u mnie wpw , dostałem w prezencie po moim tacie przekazywane jest to genetycznie tak twierdzą lekarze. Tętno mam powyżej 170, 100 codziennie, cały czas jestem na lekach, ciśnienie skacze a do tego ból w klatce , mdłości i utrata przytomności , jak tu żyć normalnie . Ale za miesiąc mam ablację i mam nadzieję że nie zepsują czegoś i że będę żył normalnie. Pozdrawiam i życzę zdrowia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pp Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam, ja 19 lat mam i od roku wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi