Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z lękami do konca nie wiem co mi jest czytajac rozne tematy nie pomagaja mi w niczym mam 20 lat kilka miesiecy temu zazywalem duze ilosci amfetaminy zeby schudnac i udalo mi sie schudlem 15 kilo w miesiac zamiast przestac spodobalo mi sie i uzywalem ja dalej pracowalem nie spalem po kilka nocy moglem pic i funkcjonowac bez kaca wkoncu doszlo do tego ze moje oczy zrobily sie czerwone doslownie zaczolem sie caly trzasc czulem ogromny strach serce walilo jak mlot po jakims czasie zwalnialo i znow przyspieszylo probowalem w pracy zadzwonic na pogotowie bo akurat bylem sam w szatni kiedy juz wybralem numer reka tak mi sie trzesla ze az telefon mi wypadl ktos przechodzil i wezwal za mnie mialem wrazenie ze zaraz stanie mi serce i doslownie nie wiedzialem co robic wkoncu zazylem za duzo przeplukali mi zyly czyms do konca niewiem czym bo malo pamietam z pobytu w szpitalu 2-3 dni chyba bylem pozniej po jakis 2 tygodniach pojechalem do niemiec wrocilem i zaczol sie moj problem co noc nie moglem spac mialem rozne objawy i dalej je mam ale za kazdym razem w nocy kiedy proboje spac lub ogladam film czy nic nie robie serce albo mi walilo strasznie nie rowno az czasami sie podnosilem bo nagle czulem ze robi mi sie slabo, dusznosc klucie w roznych miejscach nie tylko w klatce ale brzuchu czytajac na internecie wyczytalem rozne rzeczy ktore pasowaly kiedy dowiedzialem sie o dretwieniu ciagle mam wrazenie ze dretwieje mi lewa reka albo cala strona ogolnie teraz staram sie nie czytac przyjechalem teraz na wekend do polski w poniedzialek jade spowrotem chce szybko isc do lekarza ale w kilka godz raczej nie uda mi sie nic zdzialac niewiem do konca co mam robic kazda noc to dla mnie katorga doszlo juz do tego ze spie od 8 do popolodnia

Gość Znawca tematu

No kolego żeby sobie bezkarnie brać amfe to chyba nikt nie może. Na pewno nadwyrężyłeś organizm i układ nerwowy i teraz będziesz musiał spłacić dług wobec niego.zanim dojdziesz do siebie może minąć trochę czasu.Na początek zacznij uzupełniać minerały pijąc dobrą wodę mineralną (zawsze dobrze odgazowaną) i kup sobie witaminy B complex.To na razie tyle

Witam od jakiegosc czasu nie pamietam dokladnie od jakiego mam taki dziwny ucisk w glowie raz jest po prawej stronie raz po lewej a jeszcze innym razem z tylu glowy praktycznie codziennie, wczesniej mialem problemy z sercem bynajmniej tak mi sie wydawalo zrobilem badania i wszystko bylo ok a mi sie wydawalo ze zaraz zejde na zawal, teraz jest podobnie tylko nie z sercem a z glowa i juz sam nie wiem czy mam jakiegos raka czy to nerwica, boje sie isc zrobic badania, Glowa zaczela mnie bolec od czasu kiedy troche popilem na drugi dzien skoczylo mi cisnienie mialem 180 na 100 i trafilem do szpitala bo nawet chodzic nie moglem i tez sie zastanawiam czy to cos ze mna czy to sobie moja glowa uroila i ze strachu dostalem takie cisnienie, Nie powiem bo moje zycie jest bardzo stresujace, tylko dziwi mnie to ze najbardziej boje sie i mam te ataki wieczorami przed snem, jak sie klade i probuje zasnac to mam takie jaki jak by scisk glowy trwajacy 2 sekundy ale jak natychmiast otworze oczy to to znika, dziwie sie bo jak zasne to jest wszystko ok a wkoncu jak bym mial jakiegos guza to i w nocy moglybm sie zrywac z bolu np glowy a ja spie normalnie, wspomne tez ze w czasach szkolnych bralem amfetamine i ktoregos pieknego razu dostalem zapasci po wciagnieciu 4 gram amfy ( przez caly dzien ) 3 dni nie moglem niczym ruszac oprocz prawa reka, uspokoilo sie z sercem teraz mam cos z glowa