Anix61 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Witam wszystkich. U mojego syna wykryto wadę nieprawidłowy spływ żył płucnych. Będzie go operował prof. Kuśmierczyk. Czy ktoś miał styczność z Tym lekarzem? Jakie są o nim Państwa opinie. Z uzyskanych informacji wynika,że jest świetnym fachowcem, ale chcę zasięgnąć opinii szerszego grona pacjentów. Jest to ponoć rzadka wada. Czy u kogoś ją wykryto i czy ktoś był operowany? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piotr 57 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jest to wspaniały Lekarz , a jeszcze lepszy Kardiochirurg ... Miałem robione: bypasy , tętniaka aorty wst. oraz zastawki w jednym zabiegu . Wszystko wyszło tak jak poukładał przed zabiegiem profesor Mariusz Kuśmierczyk ... Osobiście jestem Mu WDZIĘCZNY do końca swojego życia .. Dziękuję Panie Doktorze ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Anix61 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Penkala Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem po wymianie zastawki u prof. Kuśmierczyka. Jest to wspaniały lekarz , bardzo dobry fachowiec ,szczerze oddany swojej pracy. Dziękuję doktorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość EWa Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 MISTRZ nad MISTRZE, a w dodatku WSPANIAŁY CZŁOWIEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi