Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość bartek2351

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bartek2351

Witam.Mam 18 lat od ok 3 miesięcy męczy mnie problem że mam coś z sercem lub dostane od ciśnienia wylewu. Byłem u lekarza pierwszego kontaktu ponieważ moje objawy to senność słabsza koncentracja czasem mocne bicie serca, bóle karku, zawroty głowy oraz bóle w różnych miejscach skronie okolice karku itd, uczucie jakbym miał słabe nogi (robią się czasem jak gumowe) bóle żeber po prawej lub lewej stronie. Lekarz pierwszego kontaktu stwierdził że wszystko jest dobrze ale dał mi skierowanie do neurologa ponieważ strzelają mi kręgi natomiast później że brakuje mi witamin i wypisał zestaw wszystkich witamin. Biorąc je jest lekka poprawa aczkolwiek nie czuję się tak jak kiedyś. Wcześniej byłem w miarę energicznym człowiekiem aż nagle nic mi się nie chce potrafię spać dosyć długo a mimo wszystko dalej jestem zmęczony. Idąc przez miasto cały czas boje się że za chwilę się przewrócę i umrę oraz widzę wszystko jak we śnie tzn. myślę że mi się to wszystko wydaje, kładąc się wieczorem do łóżka mam lęk że umrę i zaczynam sprawdzać tętno. EKG było dobre Morfologia krwi bardzo dobrze po prostu lekarz stwierdził że to niby wina nerwów a ja jednak mam jakieś wątpliwości. Jak mam sobie z tym radzić? proszę mnie nie odsyłać do psychologa czy psychiatry od razu ponieważ chcę wiedzieć co to bo już to jest męczące.

Norma że wszystko w tym kraju jest na nerwicę zwalane zamiast badania zrobić . Ja też miałam 10 lat nerwicę według lekarzy a nagle się okazuję że to nie była nerwica . Tak, że ty się zbadaj na własną rękę i nie daj się zbyć nerwicą. Na początek magnez, potas, wapń całkowity, D3 (dość droga jest ).