talanka95 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Mam problem, z którym mam nadzieję mi pomożecie:) Od pewnego czasu (od wakacji) boje się własnego domu. Ten lęk nasilił się po wakacjach, kiedy to miałyśmy ( mieszkam z mamą) remont. Nie umiem się w tym domu odnaleźć, czuję się w nim bardzo obco. Myślę że jest to skutek mojej długoletniej nerwicy natręctw, która dała mi nieźle w kość i na którą na dodatek cierpię nadal. Do tego doszła depresja. Najchętniej bym się przeprowadziła do innego mieszkania najchętniej z mamą, bo jestem z nią bardzo silnie związana. Dodam tylko, że jak jestem poza domem, czuję się okej, a w domu jestem smutna, rozdrażniona i ciągle chce mi się płakać. Stąd moje pytanie: czy przeprowadzka z domu byłaby dobrym wyjściem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ola23 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Hej. Bez wątpienia przeprowadzka do innego domu pomogła by Ci. Spotkało cię tam coś złego że jesteś w nim niespokojna? Cytuj Odnośnik do komentarza
talanka95 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Hej:) Jejku, nie spodziewałam się, że ktoś może odpowiedzieć... Wielkie dzięki;) Niestety, w tej sprawie nic się nie zmieniło, a jedynie pogorszyło... Nie wiem już co robić. Powiem tylko, że w domu przeżyłam wiele złych rzeczy, o których długo by pisać... W październiku rozpoczęłam studia, niestety nieudane. Nieodpowiedni kierunek studiów. Przez te kilka miesięcy jeździłam do Wrocławia, do którego pociągiem mam blisko, no i w nim czuję się inaczej, mam energię do działania i nadzieję, że może być lepiej:) Może warto by się przenieść do Wrocławia? Sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi