Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Prosba o pomoc

Gość slovan191

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Chcialem prosic o pomoc w odpowiedzi na pytanie czy to z czym sie mecze od 2 lat to nerwica. Mam 26 lat, dwa lata temu urodzil sie moj syn. I od tego momentu zaczela sie cala zabawa. Na poczatku zaczela mnie dreczyc mysl o tym co stanie sie z moim synem gdy ja zachoruje na jakis nowotwor. Praktycznie od dwoch tych dwoch lat nie bylo tygodnia zebym nie znalazl u siebie jakis objawow raka. Jak nie rak to mysle ze umre na a tak serca badz wylew. Boje sie chodzic na dlugie spacery bo boje sie ze padne na ziemie I nikt mi nie pomoze. W poprzednim miesiacu czytalem o sportowcu ktory cierpi na raka wezlow chlonnych. Od tego czasu doszukuje sie objajow tej choroby u siebie. Czytalem niedawno o raku przelyku wiec teraz mam wrazenie kluski w gardle. Czesto drza mi miesnie wiec moze zanik miesni. Nieraz przez dwie noce przespie z 4 godziny. Bo ciagle rozmyslam. Jestem przerazony. To nerwica ? Co sadzicie?

Kup sobie Magne B6 i nie pękaj.Może na basen sie zapisz.Olej objawy i popływaj.Pływanie rozluźnia wszystkie mięsnie i relaksuje.Albo rower lub siatkówka czy inna gra zespołowa,a może nordic walking? Wybierz, co lubisz.Relaks i ruch pozwalaja zapomniec o nerwach. Ja obserwuję często na ścieżce rowerowej młodego tatę, który jeździ na rolkach pchając wózek z synkiem.Mały jest zachwycony.