Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle głowy, bole w klatce , bóle pod łopatkami

Gość Wojtek22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam rok tem miale bardzo mocne kołotanie serca ,serce mocno waliło cały byłem rostrzesiony i zrobiło sie mi gorąco, pojechałem do szpitala porobili mi badania , było wszystko w normie, z tym ze lekarka wysluchala mi przez sluchawke ze mam szmer nad tetnica plucna, pojechalem na badania echo serca i okazalo sie ze mam zdrowe serce zero oznak choroby serca, od tamtego czasu caly czas nadal mnie boli glowa, mam zawroty, bole w klatce piersiowej, bole pod lopatkami, najczesciej boli mnie golwa gdy cos zjem , czy to problemy z zoladkiem?? Dawnymi czasy tez mialem doscy napiety styl zycia , duzy stres. Jakie badanie powinienem zrobic ?? Co mi dolega

A może bóle w klatce nie mają nic wspólnego z sercem ,tylko to zgaga,albo krzywy kręgosłup piersiowy, albo jedno i drugie? Spróbuj na sniadanie zjęść kawałek białego sera półtłustego bez chleba, i dwa białka z jajek ugotowanych na twardo [żółtka wyrzuć]. To ma odczyn zasadowy.Wtedy sprawdzisz, czy to zgaga.Na popitke woda przegotowana letnia z sokiem z cytryny. Zrób taki ,,test*/* jak się będziesz po takim posiłku czuć.