Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica-objawy,jakie?kiedy wystepuja

Sierpiene

Rekomendowane odpowiedzi

Tez sie ze mna dzieje ok. godziny temu chcialam polknac sline i nie moglam,wystraszylam sie na dobre,serce mi walilo ze strachu,podnioslo sie cisnienie i zrobilo mi duszno.Mam zrobione wszystkie badania,7 razy ekg i wszystko w porzadku ,tylko moje mysli wariuja,synowie mnie opierniczaja ,ze znajduje sobie choroby,moj brat sie ze mnie smiejeiradzi zebym sobie mowila ze jestem zdrowa,tylko ze to nie jest takie latwe,ja bylam 20 lat do tylu tez chora na nerwice i nie przypuszczalam ze to do mnie wroci teraz.Szok.mam tego dosyc.Mieszkam w Niemczech,bylam juz u psychiatry i dostalam leki,przez ktore o malo nie wykitowalam,nie biore terz zadnych,znalazlam innego psychiatre,moze mnie bardziej wyslucha i pomoze,chcialabym wyjsc z tego gowna,ale jak?

Moze poświęć więcej czasu tylko dla siebie? Zajmij sie np. jakimś sportyem [chodzenie z kijami po lesie w miłym towarzystwie, basen, gimnastyka dla pań co najmniej 2 razy w tygodniu, latem rower, zimą w domu rower treningowy itp].Wybierz, co ci najlepiej odpowiada. Ruch i zmęczenie fizyczne relaksują ,pozwalają zapomnieć o nerwach. I po takim popołudniowym czy wieczornym marszu będziesz spać jak niemowle.,,Magne B 6** i ziółka na nerwy i będzie git.