Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Pawel95202323

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pawel95202323

Witam mam 20 lat jestem człowiekiem spokojnym ale od dłuższego czasu borykam się z zawrotami głowy a konkretniej tak jak uderzenie reka w swoja głowe w czesc boczna tuż nad skronią . Uczucie dziwne czasami nawet zdarzyło mi się że dostałem jakby kopnięcia w głowę (np w supermarkecie) uczucie straszne bo aż musiałem przysiąść i wyjść na zewnątrz , po za tym czuję różne lęki że zemdleje że umre . Najbardziej mnie ciekawi czy każdy człowiek uderzające reką w część głowy dostaję takiego mocnego bujnięcia w głowie czy tylko ja tak mam . Rezonans glowy , neurolog, okulista, laryngolog nie mogą mi pomóc , zapisałem się do psychiatry podejżewając nerwice -trwa już około 2,5roku ciężko jest czasem nawet wyjść gdzieś bo człowieka otacza lęk i zaraz zaczyna się robić niedobrze .

Może masaź skóry głowy by ci pomógl rozluźnić mięśnie? Sam sobie masuj głowę ,nalepiej szczotką do włosów, która ma na końcu tych drucików kulki.Stukasz lekko całą głowę,poczynając znad czoła do szyi i z powrotemSzyję też - z tyłu .Potem po bokach głowy,Może to ci przyniesie ulgę.Z 10 minut masażu.