Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Oczekiwanie na koronarografię

Gość amisu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Moja mama (57 lat) dostała skierowanie na koronarografie. Dowiedziałyśmy sie ze długo sie czeka, ale chciałabym wiedzie ile konkretnie i w ktorym szpitalu najkrócej (mieszkamy w wawie, interesuje mnie mazowieckie lub okolice) . Z tego co wiem to poważny zabieg i nigdzie nie robią prywatnie - czy to prawda? Prosze o wskazówki.
Witam, podoby problem jak wyzej... szukam w ktorym szpitalu mozliwe jest wykonanie koronarografii w najszybszym terminie na poludniu Polski? czy gdzies wykonuja prywatnie? ile to kosztuje? moja mama ma 61 lat i zakwalifikowali ja do zabiegu wymiany zastawki mitralnej ale nic nie robia... podobno brak najblizszych terminow najpierw na koronarografie! o operacji nawet nie wspominam z gory dziekuje za wiadomosc zouzaii@hotmail.com
Gość zniesmazona
ja mialam robiona w lodzi w szpitalu na polnocnej. przestrzegam przed tym miejsceem jest to jakas farsa i szpital z glebokiego PRL-u do tego lekarka wariatka takiej niemilej baby dawno nie spotkalam nic sie nie moglam dowiedziec czulam sie jak Jozef k z procesu Kafki, zdecydowanie nie polecam poszukajcie sobie innego miejsca.
Gość ZadowolonySebastian

Polecam szpital kardiologiczny w Józefowie. Korzystam od pewnego czasu z ich opieki medycznej i naprawdę jestem zadowolony. Myślę że każdy kto ma problemy z sercem lub ma mieć wykonaną koronarografię będzie zadowolony z usług świadczonych przez szpital w Józefowie. Specjaliści chcą pomagać i wiedzą jak to robić. Ponadto bardzo przyjazna atmosfera. Polecam!