Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Administratorze! Proszę o przeczytanie naszych postów zamieszczonych na forum Nerwica lękowa jak z nią walczyć skierowanych do Ciebie...nie wiedziałam,że można pisać na tej stronie, a nie ma sensu pisać jeszcze raz...Przeczytaj dokładnie co piszemy na temat naszej walki z nerwicą i po prostu zrozum nas...
Witam Panie Administratorze! Pisal Pan na naszej stronie Nerwica lekowa-jak z nia walczyc?Mamy takie jedno pytanie czy jesli zalozymy watek pt.Nerwica-luzne rozmowy o zyciu z choroba? tez bedzie mial jkies zastrzezenia do tego watku,bo jesli tak to nie ma sensu zakladac nowego watku.A my chcemy pisac o wszystkim,bo to pomaga nam i wielu innym osoba,a nie tylko ciagle marudzenie.Prosze o odpowiedz?
Gość matiiaga
Witam panie Administratorze. Wie Pan napewno, że z naszego nowego wątku: Nerwica - luźne rozmowy o życiu z chorobą, zostały usunięte niektóre wypowiedzi. Mam prośbę, czy mógłby Pan usunąć te 10 pustych stron po tych wątkach? Bo jakos dziwnie trzeba szukać za każdym razem strony, gdzie rozmawiamy. troche to uciążliwe. Bardzo proszę o interwencję i usunięcie tych pustych stron. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:)
Szanowny Administratorze , Intryguje mnie problem niezawinionego zaśmiecania forum. Otóż zdarzyło mi się i to nie wiem dlaczego, że mój wpis pojawił się kilkakrotnie, 2-3 wpisy o tej samej treści pomimo,że wysłałam go tylko 1 raz. Pojawiał się on ponownie po kolejnym wejściu na forum. Jak tego uniknąć w przyszłości? Myślę, że jeszcze będę korzystać z możliwości komunikowania się z osobami o podobnych problemach jak moje, ale nie chciałabym wyjść na dyletantkę, która się powtarza w koło z tym samym wpisem. Pozdrawiam
Pani Eluzyno, dziękuję za uwagę, tak, czasami zdarza się, że posty się dublują, trudno mi jednoznacznie wskazać przyczynę, gdyż występują dość rzadko, mi nie udało się tak jeszcze odpowiedzi wysłać, stąd trudno mi wychwycić błąd, przy najbliższej okazji przyjrzę się temu problemowi jeszcze raz, pozdrawiam,
Panie Administratorze!! W kwestii podwójnych zapisów mam pewne obserwacje. Otóż dzisiaj chciałam napisać odpowiedź i weszła w pole *treść odpowiedzi* ale zorientowałam się, że nie jestem zalogowana więc to niezwłocznie uczyniłam, po czym napisałam co zamierzałam no i wysłałam ale tylko 1 raz, a tu patrzę po chwili są dwa zapisy o tej samej treści z tym że jeden z loginem podkreślonym a drugi pisany inną czcionką bez podkreślenia. Może ta obserwacja pomoże wyeliminować to dziwne zjawisko? Pozdrawiam
Gość krystyna3
Panie Administratorze bardzo pana proszę aby w jakis sposób zwrócił pan uwagę na wypowiedzi pod nickiem CATULLUS oraz CZARCI PAZUR ( to jedna i ta sama osoba) nie pozwala spokojnie pisać na forum prowokuje do kłutni na forum NERWICA LĘKOWA LUZNE ROZMOWY a ostatnio przeniósł się na forum NERWICA SERCA. A tak bardzo chcielibyśmy normalnie funkcjonować na tym forum!!!Dziekuję KRYSTYNA3
Gość Magdalena :)
to może *ładniej * byloby odpisać w takim wątku że mam tak właśnie zrobić , a nie je usuwać i czekać , aż na coś wpadnę . Jestem na tym ( i innym ) forum by pomagać innym , a nie analizować co i gdzie ? na to szkoda mojego czasu , wole go spozytkowac w inny sposób , I nie jestem tu po raz pierwszy tym bardziej przykro mi ze kiedy ja potrzebuje pomocy jest ona w taki sposób dana . Oczywiscie napisze do Pana
Pani Magdo, zanim wątek zostawał usunięty mijało kilka-kilkanaście godzin, czekałem na Pani kontakt. Na każdej stronie www powinna być informacja o kontakcie, na tej także jest. Tu nie ma nic do analizowania. Mam nadzieję, że czytała też Pani Regulamin i zasady - tam też jest informacja o tym, jak można się kontaktować z administracją.
Chyba sie domyslam o co chodziło. Adminie, musimy pamiętać, że nie każdy forumowicz to wytrawny znawca tego jak się tu poruszać. Może warto dane nt kontaktu z Toba umieścić w bardziej widocznym miejscu gdzieś u góry strony ? Pozdrawiam i Wesołego Alleluja.
Nie wiem jakiej odpowiedzi Pani ode mnie oczekuje. Wypowiedzi nie są moderowane pod kątem wartości merytorycznej. Usuwane są zdublowane wypowiedzi (jak ktoś wkleja wiele kopii swojej wypowiedzi), reklamowe, wulgarne, oskarżające i szkalujące innych bez ujawnienia swojego nazwiska, itp. W szczególnych sytuacjach są moderowane wypowiedzi z innych przyczyn, np. usunięcia niektórych danych (czasami ktoś poda np. swoje nazwisko, adres, telefon, później się rozmyśli i już nie chce aby były publicznie dostępne). Stwierdzenie, że: *Z pewnością czytają Państwo moje posty i gdyby było coś niestosownego napisane -nie wyświetliło by się* nie jest prawdziwe. Wypowiedzi są wyświetlane automatycznie, chwilę po ich wysłaniu, ale nikt ich nie czyta i ocenia przed pojawieniem się na stronie. A także nikt ich nie usuwa z tego względu, że jest coś *niestosownego* napisane (za wyjątkiem sytuacji podanych powyżej). Zwykle administracja nie bierze udziału w dyskusjach, zdarza się to w wyjątkowych sytuacjach, ostatnio np. informując, że te same osoby piszą pod różnymi nickami w jednym wątku.
Witam Nie mam zamiaru zawracać Panu czasu nie potrzebnymi pytaniami.Jestem osobą ,która często stoi twardo na ziemi....Nie musi mnie Pan oceniać bo tak na prawdę to nie jest Pan w stanie tego zrobić ponieważ nie jest Pan pewny czy należę do uczciwych ludzi a zapewnić Panu tego też nie mogę.....Bo co innego jest usłyszeć głos ,ton itp a niżeli pisać......Jestem uczciwą ,wrażliwą osobą i daję sobie radę z moimi lękami i to dzięki poniekąd tym właśnie dziewczyną ,którym myślę że ja również pomagam....Takie są dziś czasy Panie Administratorze że w różnych dziedzinach po prostu się oszukuje,wykańcza nerwowo a wiadomo przetrwa silniejszy......Tylko wie pan co tym słabszym też trzeba pomóc....Kiedyś tego nie było a teraz świat idzie z postępem internet itp ale i tak nie możemy sie równać z innymi krajami.........Nie wyczułam od Pana żadnego ciepła odpowiedź Pana była taka sucha ,twarda..........mam 34 lata.......a staram się zrozumieć to co jest niezrozumiałe ..........Joker-Ewa