Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

To niech Pani napisze na mój adres e-mail, który jest podany na każdej podstronie forum (lewy, dolny róg) oraz w profilu (kliknąć na: Administrator), a nie zakłada codziennie po 1-2 wątki pt. chcę się z administratorem skontaktować. Pani krystyna3, oczywiście obserwuję ten wątek, dostaję także informacje od innych użytkowników. Co do zmiany adresu e-mail lub hasła to proszę się kontaktować poprzez e-mail. Login może być zmieniony tylko w wyjątkowych sytuacjach.
W tej chwili wyróżnienie jest przez inną ikonkę przy temacie. Link do regulaminu znajduje się w menu, na dole - mam nadzieję, że będzie dostrzegalny. W momencie pojawienia się informacji dla użytkowników będzie ona tutaj zamieszczona, także temat zostanie *podbity* - mam nadzieję, że informacja dotrze. Oczywiście szybciej by się użytkownicy zapoznawali z tym wątkiem gdyby był na stałe na samej górze, ale niech w tej chwili zostanie tak jak jest, wyjdzie *w praniu*.
witam. chcialam powiedziec ze na tym forum jestem juz od jakiegos czasu i bardzo mi pomoga. kochani forumowicze zawsze chetnie pomoga. jak widac ciagle nas przybywa... ale patrzac na forum jest straszny balagan. caly czas powtarzaja sie te same tematy itp trudno sie w tym polapac... nie szlo by cos z tym zrobic?
Dziękuję za wiadomość. Faktycznie jest sporo tematów o tym samym. Dlatego właśnie zostanie wprowadzona (na początku września) tematyczna segregacja tematów, w jednym miejscy będą zebrane wątki np. o nerwicy, ablacji, szybkim tętnie, itp. oraz kilka pomniejszych udogodnień. Mam nadzieję, że nowy użytkownik mając je w jednym miejscu zapozna się z większą ilością wątków zanim założy swój o tym samym. Zapewne wyjściem byłaby też *twarda administracyjna ręka* blokująca i usuwająca powtarzające się tematy, ale trudno jest to robić, ze względu na tematykę (czasami komuś pomaga *samo pogadanie*) oraz choćby to, że często są to bardzo długie wypowiedzi, dokładnie opisujące sytuację, których napisanie zajęło komuś sporo czasu. Mam nadzieję, że bez tego się obejdzie, użytkowników proszę o dokładne czytanie wątków na interesujący temat, na większość najpopularniejszych zostało już udzielonych wiele odpowiedzi.
Witam Admina ! popieram to co napisała Kasia ! I czekam na wrześniowe zmiany !Bardzo sie cieszę ,że istnieje to forum bo mogę pogadać z innymi ludżmi , którzy mają podobne dolegliwości - a nawet zaprzyjaznić się !Wiem ,że zapewne zdarza się wiele wypowiedzi zbyt osobistych , ale uważam ,że to jeszcze bardziej sprzyja poprawie zdrowia - a jesli nie zdrowia to napewno samopoczucia !Żałuję ,że tak póżno tu trafiłam , bo byłabym zdrowsza duzo wcześniej ! POZDRAWIAM
Dziękuję za wiadomość. Oraz informuję, że został założony osobny wątek na różnego rodzaju linki do for czy stron o tematyce kardiologicznej. Proszę tam zamieszczać linki reklamowe, nie wklejać ich w innych tematach, gdzie jest miejsce na linki informacyjne, pomagające rozwiązać dany problem. http://forum.kardiolo.pl/temat1753.htm
Wprowadzone zostały Tagi, czyli słowa kluczowe skupiające poszczególne wątki. Mam nadzieję, że będzie to dużym udogodnieniem dla użytkowników. Trwa aktualnie tagowanie wszystkich wątków, z racji ich liczby potrwa to przynajmniej kilka dni. Jeżeli ktoś z Państwa miałby ochotę pomóc w tym zajęciu to bardzo proszę, wystarczy kliknąć na zamieszczony pod tytułem wątku link: *zmień*, wybrać tagi zgodne z tematem i zapisać. Sugestie nowych tagów, uwagi do tej funkcjonalności proszę zgłaszać tutaj. Dodany także został spis ostatnich wypowiedzi na forum: http://forum.kardiolo.pl/ostatnie.htm (w menu) Bardzo pomocny pod kątem administracji forum, może użytkownikom także się przyda.
Kilka osób już się zarejestrowało, z mojej perspektywy nie widzę błędów. Potencjalne błędy mogą być związane z niedostarczeniem e-maila z linkiem aktywacyjnym, co już jest od skryptu rejestracji niezależne. Jeżeli adres e-mail nie zostanie poprawnie podany to oczywiście e-mail nie dotrze, ale czasami też przyczyną może być filtr antyspamowy, który może taki e-mail zakwalifikować jako spam. E-mail z linkiem jest wysyłany automatycznie, zaraz po rejestracji. Jeżeli nie dochodzi to proszę sprawdzić katalog ze spamem, jeżeli go tam nie będzie to proszę się skontaktować ze mną. PS. W zasadzie samo wprowadzenia tych modyfikacji trwa kilka minut, więc można było to zrobić i o 15.00. Jednak niemal zawsze pojawiają się nieoczekiwane problemy, więc trzeba wszystko jeszcze raz sprawdzić, zarejestrować się jako kilka osób, itp. W tym przypadku ze wszystkimi problemami trwało to około pół godziny, więc w porządku. W tym czasie forum odwiedziło kilka osób, o 15.00 byłoby ich kilkadziesiąt. Nie chciałem wyłączać forum, bo czytać można było swobodnie, problemy mogły się pojawić tylko przy pisaniu. A pospałem dzisiaj z rana dłużej :-)
Drogi administratorze!!!! Z calym szacunkiem do tworzenia przez Ciebie tego forum ale dlaczego jak ja podaje link do mojej stronki ICD jestem kasowana chcialam podac link aby osoby ktore posiadaja ICD spotykaly sie w jednym miejscu gdzie ich historia choroby jest podobna i wymnieniali sie doswiadczeniami .Sama posuadam defiego i wiem zebrak jest takich stronek jak moja ponoiewaz pacjeci nie potrzbuja tylko informacji ale takze wsparcia. Wiec prosze nie kasuj . Nie jestem twoja konkurencja Pozdrawiam i zycze sukcesow w rozbudowywaniu tego forum
Pani Doroto, proszę zamieścić link w wątku stworzonym do tego celu, tj: http://forum.kardiolo.pl/temat1753.htm Kwestia linków mam nadzieję, że jest już wyjaśniona, zarówno w tym wątku, jak i w tym, do którego link powyżej podałem. Nie pamiętam Pani strony, podejrzewam, że link był często wklejany w różnych wątkach, i prowadził do *nowego forum* na którym niestety nic nie było. Pisałem już o tym, ale powtórzę, proszę na początku rozwinąć samemu forum, zaprosić znajomych poprzez GG, czy e-mail, jak już będzie forum działać to wtedy na publicznych formach zamieszczać linki dla osób nieznajomych, w miejscach do tego przeznaczonych. Niech Pani na początku popracuje nad tym forum / stroną, napisze kilka artykułów, rozpocznie kilka wątków, tak aby *coś* na tym forum było. Samo zamieszczanie linków na innych forach wiele nie pomoże. W tej chwili większość usuwanych linków prowadzi do pustych stron, for, na których jest tylko zaproszenie do pisania, na których nawet założyciel nie chce nic napisać. Czy taki link przeszkadza? Pewnie nie, można go zostawić, niech sobie siedzi, nie jest to konkurencja. Problem jest taki, że te linki są zamieszczane w dużych ilościach w wielu wątkach. Aby forum nie było skupiskiem linków do i zaproszeń podjęta została prosta decyzja, tj. linki reklamowe można zamieszczać w odpowiednim wątku, wszystkie pozostałe będą usuwane. Czy w ogóle można wklejać linki? Oczywiście, tylko niech będą miały ścisły związek z wątkiem. W Pani przypadku, jeżeli ktoś się spyta o doświadczenia związane z ICD to niech Pani poda link do swojej strony (do konkretnej podstrony), gdzie te doświadczenia są opisane (Pani ma takie doświadczenia, niech je opisze, niech opiszą też znajomi z Pani listy z GG, czy e-mail), a nie link do forum i tekst *zapraszam na forum*. Proszę obiektywnie oceniać zawartość swoich stron i wtedy zapraszać użytkowników. Zapewne Pani nie chciałaby być kierowana na strony, na których nic nie ma. Problemem nie jest to, że ktoś sobie zamieści link do swojej strony, problemem jest to, że tych linków zamieszczanych jest bardzo dużo (choć ostatnio mniej), i gdzie popadnie. Mam nadzieję, że tym postem zakończymy już kwestię zamieszczania linków. Jest to na prawdę oczywista sprawa, na temat której się tak rozwlekle nie dyskutuje jak ja tutaj.
Drogi Administratorze to forum juz dziala od czerwca i sa artkuly aby wejsc na forum trzeba sie zarejestrowac na forum i juz mozna brac czynny udzial w wypowiadaniu sie . Prosze sobie sprawdzic www.defji.fora.pl P.S prosze mi mowicpo imieniu jestem mloda kobieta .