Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jakie to tabletki na nadciśnienie?

Gość Piotr70

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, Chciałbym prosić szanownych użytkowników forum o pomoc. Do rzeczy, od lat borykam się z cukrzycą i nadciśnieniem. Cukrzycę kontroluję ale z nadciśnieniem mam duże problemy. Nie mogę dobrać tabletek. Tylko jeden raz przepisano mi tabletki które skutecznie ustaliły mi właściwe ciśnienie i tętno. Lecz ja pierdoła zgubiłem pudełko i nie mogę ustalić nazwy tych tabletek. Tabletki były bez refundacji (nie widnieją w moim zip-e), w bardzo małym pudełku którego wizualizację z pamięci zamieszczam poniżej. Wydaje mi się że był na pudełku srebrny i czerwony pasek. Link do obrazka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e36c2240732f824c.html Bardzo proszę o pomoc. A może istnieje szansa sprawdzenia gdzieś wszystkich recept wykupionych na swój pesel nie tylko tych refundowanych ? Pozdrawiam Piotr

No i tu zaczyna się problem ponieważ głównie korzystam z usług medycznych prywatnie i tych gabinetów było kilka. Wszędzie gdzie mogłem pobrałem wyciągi z dokumentacji i nic. Byłem nawet w potencjalnie *podejrzanych* aptekach i na moją prośbę niektórzy farmaceuci przeszukali recepty które realizowałem i także nic. Zależy mi na nich strasznie ponieważ działały na mnie idealnie.