Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam 24 lata i mam następujący problem , a mianowicie strzelająmi wszytkie kości, palce, stopy, kolana, żuchwa. Martwię się, że może być to rak kości lub białaczka, nie uprawiam sportu, mam raczej spokojny tryb życia, czasami mam bóle mięśni i kości. Wyniki morfologii miałem w normie a powtarzałem średnio co kilka miesięcy morfologię, ostatnia z 4 września. Cierpię na nerwicę lękową, natomiast, takie strzelanie mam od dawna, bóle kości też. Nie ćwicze ok 8 lat.

Nie są to na pewno objawy raka kości czy białaczki -strzelanie .Jeśli chodzi o bóle mieśni i kosci trzeba iśc do lekarza i się przebadać ,może do reumatologa czy ortopedy ,natomiast na pewno nie są to objawy chorób które wymieniłeś .Ból przy raku kości jest niewyobrażalny ,chodziłbyś po ścianach

Być może dostarczasz organizmowi zbyt mało składników potrzebnych do budowy kości typu wapń, fosfor i in. Zbadaj sobie krew: poziomy wszystkich tych rzeczy.I uzupełnijn odpowienią dietą. Może też gęstośc kości zbadać? Układ kostny rozwija się do ok. 25 roku życia.Jest to więc ostatni dzwonek na uzupełnienie niedoborów. Ale o tym z lekarzem.Jeśli chodzi o domowe sposoby, to należy jeść zmielone skorupki z jajek ,ale od kurki z podwórka karmionej ziarnem ,a nie paszą. Skorupki z jajek nalezy wygotować parę minut [ostudzona woda można podlać kwiataki]. Potem niech dobrze wyschną, rozkruszyć i zmielić.Do posiłku pół łyżeczki.Można na chleb posypać. Zbadac poziom witaminy D3---może też za niski?Pić zsiadłe mleko. Jeśc zółty ser. Ale trzeba dokladnie sprawdzić jaki to ser---musi na nim być słowo ,,ser**---bo sa podróby,co wyglądają jak ser, a wapnioa w nim, tyle ,co kot napłakał,za to są róne chemiczne ,,wynalazki**. Wypisz z netu w czym jest najwięcej wapnia,kup witamine D3.