Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Mam 21 lat. Od tygodnia mam dziwny ból głowy, jakby pulsujący do tego lekkie zawroty nie takie, że mną trąca czy wiruje mi świat, ale po prostu mam odczucie ciężkiej głowy. Nogi mam jak z waty. Nigdy wcześniej tego nie miałem. Objawy nie ustępują, co mi bardzo przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. Zauważyłem też, że ból ustępuje z rana i jak się położę, w nocy raz jest lepiej, a raz gorzej. Najbardziej się nasila popołudniami, robię się wtedy senny i zmęczony, a moje ciało jest strasznie słabe. Gdy głowa nie pulsuje, to mam wrażenie zawrotów. Jest to bardzo ciężko opisać. Proszę o pomoc...

Może coś z kręgosłupem szyjnym? Może ciężko pracujesz, dźwigasz coś....a może całymi dniami wgapiasz się w komputer,cały czas jesteż zgarbiony i to jest skutek. Spróbuj popływać. Pływanie rozluźnia mięśnie na grzbiecie i relaksuje. Albo do fizoterapeuty, co ma doświadczenie i może coś doradzić.A może w przeszłości miałeś stłuczkę, puknąłes w coś autem i coś w kręgosłupie szyjnym sie przesunęło? Kto wie....takie rzeczy wychodzą nawet po długim czasie.W takiej sytuacji pomóc może fizoterapia.