Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności i bóle głowy

Gość Patrycja92

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Patrycja92

Witam mam 22 lata od kilku lat zmagam się z dusznościami.Zazwyczaj łapią mnie wieczorami ale są również i w porze dnia miałam okres kiedy nie spałam w nocy by łapać oddech.Jest to bardzo dokuczliwe uczucie nie mogę nabierać powietrza głęboko w płuca robię tylko płytkie wdechy czasami mam wrażenie że się uduszę.... Byłam u kardiologa i pulmonologa lecz bezskutecznie...niestety nic nie wyszło ponieważ w trakcie badania oddychałam normalnie....męczą mnie również bóle głowy które nasilają się przy jeździe samochodem np zmiany prędkości, hamowania, zakręty w tym przypadku również poradziłam się neurologa, który zalecił rezonans magnetyczny bez żadnych skutków .... Obydiwe przypadłości mam od kilku lat wcześniej były one czasowe i zanikały na przemian i powracały od ostatniego czasu są cały czas... Lekarze nie wiedzą co mi jest nikt nie może nic stwierdzić mam nadzieje że ktoś z was ma podobną przypadłość którą się podzieli i wie czemu tak jest i co można z tym zrobić...?