jmss23 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam, biorę Asertin w dawce 150mg / dzień. Znajomy polecił mi produkty firmy AKUNA - Alveo i Lancelot. Czytałem o tym trochę i chciałbym zacząć stosować jeden z tych środków. Nie wiem tylko czy nie będzie to ze sobą kolidowało. Jeśli ktoś coś wie, proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, Wpływ Alveo na inne leki, a szczególnie Asertin, nie został dokładnie przebadany. Proponuję poczekać na efekty działania leku Asertin, który został u Pana wprowadzony prawdopodobnie z powodu zespołu depresyjnego, a potem zacząć myśleć o stosowaniu innych preparatów. Warto porozumieć się ze swoim psychiatrą, czy nie ma przeciwwskazań do stosowania obu preparatów. Na początek, ewentualne pieniądze przeznaczone na Alveo, proponuję wydać na świeże owoce i warzywa. Być może, efekt tej zamiany nie będzie taki zły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi