Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Twarda cewka moczowa i kłucie przy oddawaniu moczu

Gość moj problem cewka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość moj problem cewka

Witam, mam nastepujacy problem. Od paru miesiecy, od 7 - 8 po oddaniu moczu gdy chodzę lub zakładam nogę na nogę czuję kłucie. Dopóki mocz zostaje w cewce moczowej i nie *wycisnie* sie do konca to sprawia to pewien dyskomfort przy dotykaniu. Dodatkowo cewka moczowa pod spodem penisa jest tak jakby twarda czy mozna powiedziec spuchnieta. Nie jest to bolesne ale caly czas jest twardsza niz kiedys byla. Pieczenie raczej nie wystepuje, moze czasami. Co to moze byc?

Gość moj problem cewka

Dodam, że jak moczu w cewce nie ma to nic nie boli. Moze czasami taki 0,5 sekundowy ból raz na kilka dni takie ukłucie dotkliwe. Dotatkowo czasami boli mnie jądro, raz na jakiś czas, kilka dni. Kojarzy mi sie to z bólem jaki czułem zanim 8 lat temu mialem skręt przyczepka jądra. (zanim sie skrecilo). Podejrzewam, poniewaz ono jest luźne bardzo, że to po prostu kwestia ułożenia czy przyciśnięcia go majtkami. Czy moze to byc rak? Powiekszone nie jest, moze chropowate jak dosc mocno obmacuje ale generalnie jest twarde tak drugie jak powinno byc. Sorry ale taki ze mnie panikarz juz.

https://goldengalaxy.ru/terminy/likvidnost-eto-prostymi-slovami Сделать Сайт Самому. Что сделать, чтобы куры несла крупные яйца? ТОП-7 советов Selo.Guru — интернет портал о сельском хозяйстве ? Вся РФ )~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last) ??? В последние годы электронные деньги получили немалое развитие и распространение.