Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica a randki

Gość Magda122

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc , z nerwica zmagam sie juz 4 lata , leczylam sie ok 1,5 roku tabletkami elicea 20 mg , odstawilam ok 1,5 miesiaca temu i ataki leku wrocily , strasznie mnie to denerwuje bo kilka miesiecy temu poznalam swietnego faceta , spotykamy sie , czasem widujemy sie u niego w domu , czasem na miesicie , ale ostatnio znow zaczelam sie zle czuc , nadady goraca , drzenie rak i nog , uczucie ze zaraz zemdleje , staram sie to opanowac , najgozej jest jak w czasie randki dostaje takiego ataku , mam ochote uciec jak najdalej , bo boje sie ze zemdleje . Strasznie zle sie z tym czuje , szczegolnie ze widujemy sie tylko w weekendy , a ja po chwili chce jechac do domu z powodu zlego samopoczucia . Macie jakies rady w takiej sytuacji , teraz mamy sie spodkac w sobote a ja juz mysle , jak silny atak dostane

Witam, Nie wiadomo, dlaczego odstawiła Pani lek Elicea? Czy odstawił lekarz psychiatra i dał coś innego w zamian? Czy sama Pani odstawiła? Prawdopodobnie opisywane objawy są związane z odstawieniem tego leu i dlatego proponuję, żeby wrócić do swojego psychiatry i opowiedzieć mu co się wydarzyło - ostawienie leku i nawrót objawów choroby.

Juz wrocilam znow do elicei , od 3 dni biore , nie sadzilam ze odstawienie lekow bedzie mna tak szargac , co nie zmienia faktu ze ciagle boje sie jutrzejszego spodkania . Dzis jechalam do miasta i znow mnie zlapalo , az tak ze chcialam wracac , juz czulam ze jeszcze chwila i zemdleje , ale wzielam validol i po kilku minutach bylo mi lepiej .