Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Sepsa, witam, czy jeśli w zeszły czwartek robiłem tatuaż, sepsa rozwinęłaby się do tej pory? Dodam, że 25 lipca miałem robioną morfologię, wszystko w normie ,test na hiv ujemny, a od zeszłego czwarku jestem osłabiony, mam czasem temp lekko ponad 35 stopni. Pol roku temu zdiagnozowano u mnie nerwice - teoretycznie, bo na candida sie nie badalem i na inne typu paciorkowce, gronkowce rowniez nie. W czwartekw nocy mialem strasznebulgottanie w zoladku ale mam takod lat. Mam podejrzenie zapapalenia zoladka i dwunastnicy braem przez 8 dni lek emanera, ale w sobote go odstawilem, bo bolala mnie po nim glowa, nie wiem co robic dzis zrobilem prywatnie morfologie, markery nowotworowe, ale czy do jutra jesli to sesa nic mi sie nie stanie?czytalem ze sepsa roziwja sie od 2-10 dni czy to mozliwe ze jutro no moj stan bardzo sie pogorszy , prosze o niezwloczna odpowiedz

Sepsa idzie piorunem ...........i są piorunujące objawy .Przestać cudować bo aż niewiarygodne żeby tak przeżywać :)Chyba jakaś epidemia strachu na tym forum .Po diabła markery ?Dziwię się tylko że jak się tak boisz o swoje zdrowie to sobie tatuaż robisz ?No ale z życia trzeba korzystać .Nie bój się sepsy bo leżałbyś jak zdechły śledz :)

Czyli to oslabienie to raczej nawrot nerwicy, a nie Sepsa?, bo od czwartku minelo 7 dni a czytalem, ze rozwija sie do 10 dni. Dodam, ze w sobote tak mi sie slabo zrobilo, ze wrocilem do rodzinnego domu na kilka dni(proby watrobowe zfundowala mi mama bolekarka kazala przed gastroskopia w pazdzierniku, ale wszystko w normie ), ale tam rowniez mialem taka sama niska temperature, czy przy nerwicy ogolne oslabnie i niska temp moze wystepowac? Boje sie ze to ta przekleta sepsa, bo robilem test na candide i mam ja, ale lekarz jeszcze w tym kierunku nie zrobil mi badan , a strasznie sie boje, nie spie, jak tylko zaboli mnie brzuch to mam wrazenie, ze cos sie stanie , schudlem w tydzien na twarzy bardzo, wygladam jak chodzacy trup, latwo sie mecze, a dzis caly dzien bulgocze mi w brzuchu.

Napisałam całą stronę i nie ma ,to forum zaczyna mi działać na nerwy ..........przestań cudować ,kup dobry probiotyk i pij dużo kefirów tylko nie słodkich .Nie wymyślaj sepsy bo nie miał byś nawet siły podnieść palca na klawiaturę a gorączka by była 40 stopni .

Jezusie .....................jak ci dmuchnę to nawet 42 dostaniesz .Człowieku opanuj się na miłość boską ,chcesz mnie wykończyć ?Daj spokój z tą sepsą .Gdybyś miał sepsę to już byś na Ojomie leżał albo by o tobie w tv mówili .Wiesz 5 minut temu dowiedziałam się ze moja koleżanka ma nawrót raka ,ma wynik w ręce ,statystycznie zostało jej niewiele ale wierzy ze będzie ok a ty przejmujesz się że może masz coś ?Ciesz się życiem bo nie warto się zadręczać !

Mam podejrzenie kandydozy czekam na wyniki posiewu, czy to mozlwie , ze po tak dlugim czasie moze rozdzinac sie sepsa drozdzakowa jesli mam zagrzybiony organizm? dodam, ze mam skoki temp ponize 35 stopni do 36,6 max , matwie sie ze to sa poczatkowe objawy sepsy tymbardziej ze czuje sie nadal oslabion y kupile probiotyk jak radzila pinda b iore go dopiero 3 dzien, to straszne neiw eidzeiec co dzieje sie z twoim cialem