Gość kla kla Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Mam od 2 tyg. dziwną przypadłość - zimny palec wskazujący prawej dloni (od połowy do paznokcia).a jeszcze wcześniej ok.2 tyg. bolała mnie ta końcówka palca.czy to normalne żeby połowa palca była ciepła a połowa zimna ? czy się tym przejmować i zgłosic do lekarza? 0) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ehhh Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 witam Posiadam to samo schożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Visniewsky Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Hej, i jak tam dowiedzieliscie sie czegos wiecej na temat przypadlosci do ktorej ja rowniez sie przylaczam... Kurcze!!! coz to moze byc, macie pojecie??? Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość malutka512 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam Ja mam to samo i się martwię czy to coś poważnego i jak to zwalczyć?Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzesio Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ja mam zimną końcówkę wskazującego palca u lewej dłoni, ból zaczyna się w momencie ściśnięcia lub naciśnięcia opuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pajejek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ma ktos odpowiedz na ta dolegliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Paluch Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Tez to mam, tylko, ze w lewej i kciuk tez mnie pobolewa ale nie jest zimny jak wskazujacy. Wydaje mi sie, ze nadwyrężam reke przy otwieraniu okna(ciezo sie otwiera), ale nie jestem pewien. Kiedy przyloze do cieplego np. do ogrzewania to z kolei nienaturalnie parzy. Ten stan utrzymuje sie dlugo wiec zaczynam sie martwic czy to cos groznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Paluch Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Irytujace... Czy to juz czas klasc sie do grobu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi