Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mętlik w głowie i bóle piersi a nerwica

Gość adaśko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam na imie Adam mam 31 lat opisze po krótce swój problem moze ktos mi cos podpowie , ja sam niestety mam metlik w głowie .Od jakiegos czasu mam bóle lewej piersi, ale u góry i lewej reki zaczęło sie jak pare razy musialem wezwac karetke bo nie moglem wstac z łozka lub się ruszyć jakby mnie przybito czymś ,EKG nic nie wykazało czytam na tej stronie wasze problemy, ale sam juz niewiem czy to moze nerwica? wiem tez ,ze czesto mi pomaga wysilek znaczy chce mi sie biegac ogólnie cwiczyc .Zaznacze ze mam kamienie w nerkach i podwyzszpna bilirubine nieiwem czy to moze ma jakis wplyw. Prosze o podpowiedz Pozdrawiam
Gość Dziunia.,.,
Witam! Mój tato miał to samo-bóle w piersi,drętwienie ręki-chodził po lekarzach,ale wszędzie mówiono,że EKG jest w porządku więc nic złego się nie dzieje-*to nerwica*.BZDURA KOMPLETNA. *W zwykłym EKG nie wyjdzie nic jeżeli w danym momencie Pana nie boli*(słowa lekarza specjalisty).W naszym przypadku to się sprawdziło,podczas bólu wyszły nieprawidłowości i to nadało tok leczeniu.Kolejne badanie potwierdzające, że to choroba serca to EKG WYSIŁKOWE. Zrobiono KORONOGRAFIE:żyły pozatykane w96-98%.Dzięki temu, że trafiliśmy do dr.Mateji w Opolu(on nas pokierował jakie badanie trzeba zrobić)wszepiono mu baypasy i tatuś ma się dobrze,a groził mu rozległy zawał. Takie przypadki zdarzają się już u osób młodych nawet po 30 roku życia. Pozdrawiam i życzę szybkiej diagnozy i powrotu do zdrowia.